Camere Supraveghere wireless – Profesionale 

Camere Supraveghere IP pentru Exterior & Interior – HD Supraveghere Cel Mai bun Pret

Vrei camere de supraveghere tip camere ip internet? ✓ La seoads.ro ai livrare rapida in toata tara, plata in rate fara dobanda sau cu credit online.

Camerele de securitate IP reprezintă o componentă cheie în sistemele de securitate la domiciliu și vin în mai multe tipuri cu o multitudine de caracteristici. Cu atât de multe de ales, este greu de știut care cameră de securitate este potrivită pentru dvs. Fiecare camera de pe siteul nostru vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi cea mai bună cameră de supraveghere pentru a vă face mai sigură casa și familia.

Kit Camere Supraveghere Rovision

Camerele IP Rovision

Camerele IP de la CCTV – sunt cele mai bune camere de securitate puteți cumpăra pentru casa sau afacerea dvs.

Suntem specializați în echipamente profesionale cu senzori de imagine de înaltă calitate pentru cea mai bună viziune nocturnă color și tehnologie avansată de detectare a mișcării bazată pe AI pentru a reduce alertele false.

Camere de securitate IP Rovision cu fir, cum ar fi Camere foto PoE sunt ușor de conectat la a Înregistrare video de rețea să-ți construiești propriul Sistem de camere PoE. Camerele IP Wi-Fi wireless independente sunt excelente pentru locațiile greu de conectat și permit înregistrarea pe un card microSD intern.

Construite cu metal sau plastic ABS dur, camerele noastre sunt construite pentru a fi rezistente la intemperii pentru instalarea fără griji pentru uz interior sau exterior.

Camerele de cupolă selectate au, de asemenea, un design rezistent la vandal pentru a preveni alterarea.

Toate camerele IP cu fir și camerele de securitate IP fără fir de acasă sunt accesibile fără fir de pe un smartphone sau tabletă folosind aplicația noastră mobilă gratuită din orice parte a lumii, unde există o conexiune la internet în bandă largă este disponibil.

Înlocuiți-vă camerele cu sonerie folosind camerele noastre audio bidirecționale, cum ar fi Camere de determinare activă cu calitate video HD până la 4K.

Cea mai bună cameră IP

Modelele noastre de camere IP și PoE profesionale permit clienților să vadă detalii fantastice din orice parte a lumii folosind smartphone-ul sau computerul. În comparație cu camerele de consum de casă de la Amazon sau Big-box Stores, camerele noastre produc cea mai bună calitate a imaginii.

Camere IP WiFi

Afacerea noastră și acasă Camere WiFi utilizați cele mai recente protocoale de securitate WiFi pentru a permite conectarea ușoară la un router WiFi sau WiFi NVR. Puteți chiar să amestecați camere wireless și cu fir pentru a înregistra la un NVR.

Cameră IP 4K

Senzorul de imagine de înaltă calitate din interiorul nostru Camere de securitate 4K produce imagini de securitate incredibil de detaliate – zi și noapte.  Construite pentru a fi utilizate cu un NVR, NAS sau ca o cameră web pentru utilizare autonomă, camerele noastre oferă flexibilitate pentru utilizare în aplicații dincolo de securitatea casei sau a afacerilor. Este chiar ușor să configurați un Cameră 4K Live Stream a unui eveniment fără a fi nevoie de un computer dedicat YouTube Live fără taxe lunare.

Camere de securitate IP cu viziune de noapte

Camerele CCTV Camera World oferă cele mai bune intervale de vedere nocturne disponibile. Camerele noastre folosesc senzori de imagine avansați cu tehnologia Starlight sau LightHunter și sunt capabili să ofere viziune nocturnă color în lumină ambientală scăzută.

Instalarea camerei DIY PoE

Conectați-ne ușor Camere foto PoE la un NVR plug-and-play cu un singur cablu Ethernet de rețea folosind tehnologia Power over Ethernet ( PoE ).

Recenzii video pentru camere IP

Spre deosebire de concurenții noștri care folosesc videoclipuri de marketing înșelătoare cu imagini de stoc pentru a-și comercializa produsele, ne ocupăm de timp pentru a arăta ce vă puteți aștepta de la camerele noastre. Urmăriți eșantioanele noastre video care examinează materialele înregistrate direct de la fiecare cameră pentru a arăta exact calitatea materialelor pe care le vede camera.

SEOADS- Camera de Supraveghere

 – oferă camere de securitate IP în rezoluții cuprinse între 1080P ( aka 2 Megapixeli ) și 12MP. Deși 4K este considerat Ultra HD, puteți chiar să depășiți 4K și să obțineți și mai multe detalii cu 12 Megapixeli. Pentru comoditate, am grupat camere de 8MP și 12MP împreună în camerele noastre Pagina camerei de securitate 4K.

Imaginea de mai sus compară dimensiunea relativă a imaginii redate de camerele de securitate cu rezoluții diferite. Deși nu este adevărat să se extindă, comparația este menită să ilustreze că pe măsură ce rezoluția camerei crește, dimensiunea și claritatea cadrului imaginii crește și ele.

Când alegeți ce cameră IP ar trebui să cumpărați, este important să vă întrebați cât de departe doriți să vedeți detalii faciale? După teste ample, am dezvoltat tabelul simplu de mai jos care explică amploarea posibilelor capturi faciale între diferite rezoluții ale camerei.

Întrebări frecvente

Ce sunt camerele IP?

Camerele IP, cunoscute și sub denumirea de camere PoE sau camere de rețea, sunt dispozitive de înregistrare independente care pot fi utilizate cu un Înregistrare video de rețea pentru stocarea pe termen lung a materialelor video. Deși sunt principalul tip de camere de securitate, ele pot fi utilizate și în alte scopuri, cum ar fi streaming live. Camerele de rețea cu fir se conectează la NVR-uri și rețele de calculatoare folosind cablu de rețea, iar camerele de securitate IP fără fir se conectează folosind WiFi.

Cum funcționează camerele IP?

Ele funcționează prin captarea videoclipului cu un senzor de imagine la fel ca o cameră digitală. În interiorul camerei este un cip de computer care comprimă videoclipul pentru vizualizare sau redare live. Camerele de securitate IP funcționează cel mai bine atunci când sunt conectate la un NVR pentru a face un complet sistem de camere de securitate care oferă stocare video pe termen lung. De asemenea, pot fi utilizate ca o cameră web atunci când sunt utilizate ca cameră de securitate autonomă pentru vizualizare la distanță.

Cum se instalează camere IP?

Instalarea camerelor IP depinde de stilul și forma lor. Camerele cu gloanțe și camerele în formă de turelă sunt ușor de instalat pe pereți și tavane. Camerele cu cupolă pot fi instalate direct pe tavane sau streașină și necesită hardware suplimentar de montare pentru instalații de perete. Conectarea camerei la un NVR este ușoară: conectați un capăt al unui Ethernet cablu de rețea la aparatul foto și celălalt capăt al cablului la NVR. Lăsați camera să se aprindă și voila! Este foarte ușor cu tehnologia plug-and-play prezentată în Sisteme de securitate IP cu camere PoE.

Care este diferența dintre o cameră IP și o cameră CCTV?

Camere de securitate analogice, cunoscut și sub denumirea de camere CCTV, utilizați cablu coax siamese pentru a transmite video la un DVR ( Recorder video digital ). DVR transformă semnalul video analog într-un format digital pentru stocare pe un hard disk din interior.

Camerele IP folosesc tehnologia Power over Ethernet ( PoE ), de unde și numite camere PoE, pentru a trimite video prin cablu de rețea direct la un înregistrator video NVR ( ). Deoarece sunt camere digitale, videoclipurile pot fi transmise și prin intermediul unei rețele de calculatoare sau către Internet direct de la cameră.

Camerele IP PoE sunt mai ușor de gestionat și oferă o claritate mai bună decât camerele CCTV. În timp ce atât CCTV, cât și IP acceptă până la rezoluție 4K, acesta din urmă oferă videoclipuri de calitate superioară cu mai puține artefacte, împreună cu cadre mai mari pe secundă. Tipul de cameră cel mai bun pentru dvs. depinde dacă doriți să reutilizați cablul coax existent dintr-un sistemul CCTV anterior. Dacă cumpărați pentru prima dată, un sistem de camere IP ar fi cel mai bun pentru dvs.

Camerele IP pot funcționa fără internet?

Este o concepție greșită comună că camerele bazate pe rețea necesită internet. Internetul este necesar doar pentru vizualizarea de la distanță pe web. În caz contrar, camerele se conectează direct prin cablarea rețelei la un NVR și la un sistem de circuite închise.

Camerele IP au nevoie de WiFi?

Numai camere de securitate wireless aveți nevoie de WiFi pentru a vă conecta la NVR sau la o rețea de calculatoare. WiFi este, de asemenea, necesar dacă doriți să urmăriți un sistem de camere foto folosind un telefon mobil sau o tabletă conectată la același router WiFi ca și camerele de luat vederi.