Digital Marketing

Specialist Marketing Online

Marketing Online – Cele Mai Bune Servicii De Promovare Online

Strategiile concepute de agentia noastra se bazeaza pe o intelege profunda a obiectivelor de marketing ale clientului. In cei peste 15 ani de activitate in marketingul online am reusit sa generam rezultate pentru cele mai importante companii din Romania.Marketingul online, cunoscut si sub denumirea de marketing digital, reprezinta procesul de promovare a unei afaceri sau brand si a produselor sau serviciilor sale pe internet, utilizand instrumente care ajuta la cresterea traficului, leadurilor sau conversiilor.

Marketingul online este un termen care descrie o lista ampla de tehnici de promovare si strategii, ce include crearea de continut, SEO, PPC, email marketing, social media, etc.

  • SEO (Search Engine Optimization)

    Vrei ca site-ul tau sa fie gasit usor in Google? Vrei sa ai un volum de trafic consistent si constant pe site-ul tau? SEO este cea mai buna solutie! Iar noi ne pricepem sa facem SEO cel mai bine!

De ce ne aleg clientii ca agentie de online marketing?

Suntem creativi si cautam sa venim mereu cu idei noi
Tenacitatea ne defineste ca echipa. Asta inseamna ca suntem constant in cautare de noi oportunitati pentru a creste afacerile clientilor nostri.

Niciun client nu este mai important decat tine
Suntem o agentie de marketing online care considera ca fiecare proiect este important, indiferent de marimea business-ului.

Stim cum functioneaza web-ul
Am ajutat companii sa obtina venituri de sute de mii de euro. Ne vom folosi cei 15 ani de experienta in marketing online, pentru a-ti aduce rezultate.

Putem dovedi rezultatele obtinute
Suntem o agentie de marketing online profesionista, de aceea, rezultatele pe care sustinem ca le-am obtinut pot fi si dovedite.


Contact WhatsApp

Projects

Servicii marketing online For Digital Marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Vrei ca site-ul tau sa fie gasit usor in Google? Vrei sa ai un volum de trafic consistent si constant pe site-ul tau? SEO este cea mai buna solutie! Iar noi ne pricepem sa facem SEO cel mai bine!

 
Campanii PPC (Pay Per Click)/ Adwords

Consumatorii cauta in fiecare zi serviciile/produsele pe care le oferi. PPC-ul (Pay Per Click) este un instrument de marketing online care iti poate aduce rezultate intr-un timp foarte scurt!

 
OMR (Online management reputation)

Pentru a avea succes online si pentru a construi incredere in brandul tau, reputatia este un factor esential. Ne vom asigura ca brandul tau este vazut asa cum iti doresti tu, in mediul online.

 
Web design

63% dintre consumatori folosesc site-ul tau pentru a se conecta cu brandul tau. Totodata, 48% considera design-ul ca fiind decisiv atunci cand fac o achizitie. Ce spune site-ul tau despre business-ul tau?

 
Social media marketing

Aprox. 10 milioane de romani au un cont de Facebook, iar cei mai multi dintre acestia petrec peste jumatate de ora pe zi pe aceasta retea sociala. Da startul unei campanii astazi, pentru a ajunge la ei!

 
Content marketing

Atrage si interactioneaza cu publicul tau tinta prin crearea si distribuirea unui continut relevant si de calitate. Jurnalistii nostri cu experienta iti vor creste prezenta online si iti vor imbunatatii autoritatea!

Business & Beneficiile marketingul online

Unul dintre cele mai importante beneficii ale folosirii canalelor online pentru a promova un business sau un produs este abilitatea de a masura eficienta fiecarui canal in parte, precum si cum interactioneaza vizitatorii veniti prin aceste canale cu site-ul tau. Totodata, se pot face analize si pe vizitatorii care au devenit clienti si care canale au fost mai eficiente.


Explore More

Web & Mobile Solution

O agentie de marketing online poate realiza analizele pe site sau aplicatii mobile prin care poate identifica urmatoarele:

  • Care dintre canalele online sunt cele mai eficiente din punct de vedere al costului, tinand cont de rata de conversie si costul pentru a obtine o conversie;


Explore More

marketingul online si cel traditional

  • Care dintre canalele online sunt mai eficiente in a atrage client cu o durata de viata cat mai mare (CLV);
  • Ce categorie de clienti a dezvoltat o relatie mai puternica cu brandul si care dintre acestia au potentialul de a reveni.

Product Design

In contextul digitalizarii societatii, vanzarea directa (publicitatea traditionala) nu mai aduce rezultate.

De ce?

Publicitatea traditionala se concentreaza pe impingerea mesajelor catre consumator pentru a-l determina sa cumpere. Insa, aceasta abordare este obstructiva si intruziva.

Jun 2017Company Established

Development

Consumatorii s-au saturat sa fie bombardati cu reclame la produse sau servicii de care nu sunt neaparat interesati. Exista industrii in care reclamele traditionale mai pot aduce rezultate, insa, in ceea ce priveste utilizatorii de internet, acestia pot ignora foarte usor reclamele de care nu sunt interesati.Potrivit unui raport realizat de PageFair, 650 de device-urile electronice folosite astazi, au un program de blocare a reclamelor instalat. Da, ai citit bine, consumatorii au gasit o solutie pentru a ignora reclamele.

Project Management

Inquiry justice country old placing sitting any ten age. Looking venture justice in evident in totally.

Sep 2022Company EstablishedIn schimb, business-urile si oamenii de marketing trebuie sa gaseasca o abordare, adaptata la cerintele consumatorilor de astazi. Iar agentiile de marketing online exact asta fac

Product Marketing

Promoveaza branduri si afaceri prin publicarea unui continut care sa inspire, rezolve o problema sau sa invete publicul vizat.