Specialist Marketing Online – Specialist SEO – Campanii SEO.

Specialist Marketing Online – Publicitate Google Ads – Publicitate Facebook Ads – Optimizare SEO

Servicii Specialist Marketing Online – Cum incepem?

 1. Stabilim impreuna planul de promovare..
 • Stabilim Profilul clientilor carora ne adresam.
 • Stabilim Media de Varsta a clientilor carora ne adresam.
 • Stabilim Locatiile clientilor carora ne adresam.
 • Stabilim Interesele clientilor carora ne adresam.
 1. Proiectam Bannere/ Campanii/ Videoclipuri
 • Dupa toate detalile adunate de mai sus, proiectam Designul Bannere-lor, Campaniilor, Videclipurilor in asa fel in cat sa fie pe plac 100% clientilor tinta.
  -Daca este vorba de Google ADS, detaliile sunt mult mai multe, proiectam extensiile la site, subcategoriile necesare, lista de keywords specifica, etall.
 1. Le structuram si selectam pe cele mai bune, dupa care le aducem la performante maxime.
 • Vom avea cel putin 3 modele din fiecare Campanie/ Banner/ Videclip, dintre care doar 1, si cea mai atragatoare va ramane activa.
 1. Copywriting GRATUIT cu jocuri de cuvinte/ glume din trend sau descrieri potrivite pentru a atrage conversia/ traficul.
 • Descrieri, Jocuri de cuvinte, Glume pe tematici moderne si indemnizari psihologice – Astea sunt secretele de a atrage o parte din clienti. Strategia se presupune a fi copywriting si este creata in totalitate de noi + ideile tale in caz de inspiratie personala.
 1. Reanalizam 100% necesarul campaniei dupa care, un ultim research pentru a vedea si miscarile competitiei.
 • Reanalizam campaniile; o ultima parere si corectare de presupuse erori.
 • Analizam competitia si ne deosebim de acestia prin dezvoltarea diferentiala de Design/ Copywriting/ etal.
 1. Dam drumul Campaniilor de Promovare si asteptam SUCCESUL.
 • Pornim campaniie si asteptam conversile.

Online Marketing Specialist

Servicii Marketing Online:

 • Facebook ADS – Instagram ADS – Google ADSTikTok ADS
  +Bannere gratuite
  +Mentenanta lunara pe baza de abonament
  +Creare de campanii din orice domeniu
  +Experienta de peste 7 ani in domeniul publicitatii
Specialist Marketing Online. Promovare Online, Google ADS, Facebook ADS, Instagram ADS, TikTok ADS, Promovare Google, Promovare Facebook, Promovare Instagram, Promovare TikTok, Promovare Magazin Online, Promovare Site de prezentare, Promovare locatie, Promovare Restaurant, Promovare Pensiune, Promovare Hotel, Promovare Club, Promovare Cafenea, Promovare afacere, Promovare Romania, Agentie de Pubicitate, Agent de Publicitate, Promoter, Promovare campanii, Mentenanta ADS, Mentenanta campanii Google/Facebook/Instagram/TikTok ADS, Campanii Search, Campanii Remarketing, Campanii Merchant Center, Campanii magazine online.
Specialist Marketing Online Promovare Online, Google ADS, Facebook ADS,
Instagram ADS, TikTok ADS, Promovare Google, Promovare Facebook, Promovare Instagram,
Promovare TikTok, Promovare Magazin Online, Promovare Site de prezentare,
Promovare locatie, Promovare Restaurant, Promovare Pensiune, Promovare Hotel,
Promovare Club, Promovare Cafenea, Promovare afacere, Promovare Romania,
Agentie de Pubicitate, Agent de Publicitate, Promoter,
Promovare campanii, Mentenanta ADS, Mentenanta campanii Google/Facebook/Instagram/TikTok ADS,
Campanii Search, Campanii Remarketing, Campanii Merchant Center, Campanii magazine online.

Specialist Marketing Online

Ai nevoie de Promovare Online? Contacteaza-ma si planuim impreuna urmatorii pasi!

Ce este un specialist în marketing online?

Titluri de post similare:

Email Marketer , Manager de marketing digital

Un Specialist Marketing Online este responsabil pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea campaniilor de marketing care promovează o companie și produsele și/sau serviciile acesteia. Acest rol joacă un rol major în creșterea gradului de cunoaștere a mărcii în spațiul digital, precum și în stimularea traficului pe site și în achiziționarea de clienți potențiali/clienți.

Ce face, de obicei, un Specialist Marketing Online?

Jucător în echipă

Un Specialist Marketing Online face parte dintr-o echipă care lucrează la o varietate de programe de marketing digital. Această echipă planifică, execută și conduce o serie de componente diferite de marketing digital, cum ar fi conținut, e-mail, mobil, social media, SEO, căutare plătită și multe altele. Specialistul în marketing online trebuie să înțeleagă numeroasele fațete ale media digitale și rolul pe care acestea îl joacă în spațiul de marketing digital.

Managementul campaniei

Un specialist în marketing online este responsabil pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea campaniilor de marketing digital care promovează o companie și produsele și/sau serviciile acesteia. Specialistul în marketing online trebuie să aibă cunoștințe solide în toate domeniile marketingului digital/online și să poată conduce/executa/converti cu succes campanii în fiecare domeniu de specialitate al marketingului digital.

Strategie și servicii pentru clienți

Un Specialist Marketing Online trebuie să fie capabil să lucreze și să comunice cu părțile interesate – interne (conducere senior) sau externe (clienți/perspectivi) – valoarea pe care campaniile de marketing digital o pot aduce unei organizații. Specialiștii în marketing online ar trebui să aibă, de asemenea, experiență în bugetare și să poată înțelege cum să maximizeze bugetul și oportunitatea pentru fiecare campanie.

Valori importante pentru Specialisti Marketing Online:

 • Rate de conversie
 • Cost pe conversie (CPC)
 • Raportul duce la aproape
 • Rentabilitatea cheltuielilor publicitare (ROAS)
 • Cost pe achiziție (CPA)

Salariu Specialist Marketing Online

Date din SUA, raportate de angajator pentru un specialist în marketing online:

 • Percentila 2581,3 mii USD
 • In medie94 mii USD
 • Centila 75104,9 mii USD

Servicii optimizare seo, Promovare seo, optimizare seo cluj, optimizare seo bistrita Peste 14 Ani Experiență - Campanii SEO Vizibile Național 0750 402 940 Echipa noastră livrează campanii SEO inovatoare, setând trenduri noi în Online Marketing. Optimizare seo CLUJ Optimizare SEO Cluj | Servicii SEO Cluj | Optimizare SEO Site Optimizare seo in CLUJ de la Optimizare seo CLUJ si alte 7 firme cu numere de telefon. Gasiti in aceasta pagina si creare site in Cluj sau creare Servicii SEO Cluj Napoca | SEO Cluj - Optimizare SEO Servicii SEO Cluj Napoca – solutia pentru afacerea ta online. Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO. Optimizare SEO - Servicii Complete de Marketing Agenție Marketing cu Servicii Complete. Peste 8 ani experiență & 1 500 campanii gestionate
Servicii optimizare seo, Promovare seo, optimizare seo cluj, optimizare seo bistritaPeste 14 Ani Experiență – Campanii SEO Vizibile Național 0750 402 940 Echipa noastră livrează campanii SEO inovatoare, setând trenduri noi în Online Marketing. Optimizare seo CLUJ Optimizare SEO Cluj | Servicii SEO Cluj | Optimizare SEO Site Optimizare seo in CLUJ de la Optimizare seo CLUJ si alte 7 firme cu numere de telefon. Gasiti in aceasta pagina si creare site in Cluj sau creare Servicii SEO Cluj Napoca | SEO Cluj – Optimizare SEO Servicii SEO Cluj Napoca – solutia pentru afacerea ta online. Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO. Optimizare SEO – Servicii Complete de Marketing Agenție Marketing cu Servicii Complete. Peste 8 ani experiență & 1 500 campanii gestionate

Descrierea postului de Specialist Marketing Online

Copie bonus pentru descrierea postului de Specialist Marketing Online sau anunțul de angajare!

Copiați următorul text și inserați-l în propria descriere a postului sau, în șablonul nostru descărcabil din secțiunea care arată astfel: <INSERT JOB DESCRIPTION COPY FROM BLOG POST AICI>

În calitate de specialist în marketing online la <Company XXX>, veți putea face mai mult decât să generați trafic către site-ul nostru web. Îți vei demonstra capacitatea de a lucra îndeaproape cu alți profesioniști talentați și dedicați în marketing digital, care sunt printre cei mai talentați din industrie. Mai precis, veți putea lucra îndeaproape cu manageri și editori de site-uri web, marketeri de conținut, specialiști în marketing prin e-mail, dezvoltatori de marketing mobil, echipe de rețele sociale și multe altele, în timp ce:

 • Dezvoltarea/gestionarea tuturor aspectelor campaniilor de marketing digital ale companiei.
 • Dezvoltarea de strategii pentru a genera trafic online către site-ul companiei/platforme de social media
 • Urmărirea ratelor de conversie – ce a funcționat, ce nu și de ce?
 • Implementarea strategiilor/campaniilor de căutare plătită, PPC și SEO.
 • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii și a prezenței online prin proiecte și campanii de marketing digital
 • Planificarea și executarea bugetelor de marketing digital
 • Rămâneți în top și revizuiți noile tendințe și oportunități tehnologice pentru a vă asigura că compania rămâne lider de marketing digital în industrie și în spațiul de marketing digital

keywords: Promovare Online, Google ADS, Facebook ADS, Instagram ADS, TikTok ADS, Promovare Google, Promovare Facebook, Promovare Instagram, Promovare TikTok, Promovare Magazin Online, Promovare Site de prezentare, Promovare locatie, Promovare Restaurant, Promovare Pensiune, Promovare Hotel, Promovare Club, Promovare Cafenea, Promovare afacere, Promovare Romania, Agentie de Pubicitate, Agent de Publicitate, Promoter, Promovare campanii, Mentenanta ADS, Mentenanta campanii Google/Facebook/Instagram/TikTok ADS, Campanii Search, Campanii Remarketing, Campanii Merchant Center, Campanii magazine online.