Optimizare SEO / Strategie digitală / Comerț electronic

Consultanță pentru generarea de clienți potențiali Studii de caz

Iată câteva studii de caz recente de SEO, strategie digitală, generare de clienți potențiali și comerț electronic de la consultanța mea independentă.

Rețineți că unele dintre studiile de caz de mai jos se bazează pe baza de date de clasare Semrush.com google.co.uk, care s-a dublat la peste 12 milioane de cuvinte și expresii cheie în martie 2016. Gama de clasamente înregistrate s-a schimbat, de asemenea, de la 1-20 la 1 – al 100-lea în același timp. Vă rugăm să rețineți că poate fi necesar să vă creați un cont Semrush gratuit pentru a vizualiza datele de pe site-ul Semrush.

 SEO și PPC  – Seoads.ro

SERVICII SEO CLUJ

La începutul anului 2021 am fost angajat de o agenție de marketing pentru a lucra la marketing digital (SEO și PPC) pentru o distilerie/atracție turistică (nu pot spune numele deoarece am un acord de confidențialitate). Au avut, de asemenea, contribuții de social media (publicitate) și influencer marketing de la agenția pentru care lucrez. Am lucrat în total aproximativ 10 zile, inclusiv munca la o afacere parteneră.

 

Munca mea a contribuit la o creștere a vânzărilor totale anuale (pre-pandemie în 2019 de aproximativ 2,6 milioane EUR – au fost achiziționate la începutul lui 2019) până la cca. 5 milioane EUR pentru 2021 , care, conform raportului lor anual, s-a datorat unei creșteri semnificative a vânzărilor de alcool).

 

Pentru perioada de când a început activitatea mea continuă (1 mai 2021-22 iulie 2022) comparativ cu perioada pre-covid: (1 mai 2018-22 iulie 2019):

  • Traficul organic pe site a crescut cu 166% (88.075 față de 33.157 vizitatori)
   • Traficul de recomandare pe site a crescut cu 320% (14.414 față de 3.429 de vizitatori)

    

   Au existat mai multe probleme și provocări în proiect, de exemplu, CMS-ul (configurarea?) site-ului web care nu permite modificarea „ușoară” a anumitor pagini cheie, atracția fiind închisă pentru aproximativ 1/3 din an în 2021 (din cauza restricțiilor Covid) și probleme cu livrarea către Uniunea Europeană după Brexit, ceea ce a însemnat că băuturile spirtoase vândute în Magazinul lor online au fost disponibile numai pentru livrare în următoarele țări pentru peste trei sferturi din an în 2021: Bosnia, Islanda, Norvegia, Serbia, Ucraina , Marea Britanie și Insulele Canalului. Problemele legate de livrarea către UE după Brexit, precum și alte probleme au contribuit la o scădere cu aproximativ 2/3 a valorii totale a exporturilor de whisky din Regatul Unit către UE în ianuarie 2021, comparativ cu anul precedent.

    

   De asemenea, se pare că rezultatul activității noastre de marketing și publicitate a contribuit la o creștere dramatică a căutărilor legate de mărci, conform datelor Google Keyword Planner. Implicarea mea s-a încheiat când agenția a fost achiziționată la începutul anului 2022.

    

   Vedeți mai jos datele semrush.com despre numărul de expresii pentru care site-ul se clasează în primele 100 de rezultate pe Google UK.

   Consultanță Smartdebit SEO și PPC 2017 – 2022

   1. Am asistat această companie de servicii financiare cu eforturile lor de SEO și PPC (nu le gestionez campaniile PPC, dar l-am asistat pe managerul de marketing cu monitorizare etc.), inclusiv crearea de link-uri și sfaturi strategice. Au fost achiziționate în 2021 și munca mea la momentul scrierii este întreruptă (8/22). Această lucrare a contribuit la următoarele rezultate:
   2. La momentul scrierii (8.2022), iată clasamentele lor pentru frazele cheie de bază.
   3. Acest lucru este în fața concurenței acerbe din partea unor entități internaționale uriașe precum Go Cardless și Bottomline – un indicator al competitivității este că un clic Google Ads poate costa până la 29 GBP pentru expresia „servicii de debit direct” și sunt afișate 7 anunțuri pentru această frază pe Google astăzi . Această zonă este foarte competitivă, iar clasamentele au fluctuat. De asemenea, am avut de a face cu diverse probleme, cum ar fi suspectarea „SEO negativă” de către un concurent. Succesul ar putea fi caracterizat pe o piață ca aceasta ca „menținerea poziției tale”.
   4. În februarie 2020, au înregistrat cel mai mare număr de clienți potențiali pe care le-au primit de când aveau un CRM la 152 (al doilea cel mai mare a fost în iulie 2020 la 149 și al treilea în septembrie 2020 la 144). Acest lucru s- a întâmplat în contextul reducerii personalului de marketing în ultimii câțiva ani (spre sfârșitul proiectului nu existau 0 angajați de marketing în post și eu făceam feedback la directorul de vânzări) și în era Covid, bugetele PPC au redus dramatic (în sus la o reducere de 40%, dar cheltuielile reale au fost înregistrate la un nivel și mai scăzut ).

   Acacialearning.co.uk  SEO – 2019 – data

   Munca mea continuă pentru acest furnizor de învățământ superior și superior a început în septembrie 2019 și am lucrat 10 zile până în prezent din raportul de clasare de mai jos (februarie 2021), care a inclus lucrări pe un alt site web al lor. Această activitate a inclus consiliere strategică, optimizare pe pagină, creare de link-uri inbound și sindicare de conținut.

    

   Iată clasamentele lor organice Google.co.uk pentru expresiile cheie de bază dintr-o locație de testare din Birmingham, Marea Britanie, în februarie 2021:

   Aveau sediul la Londra (acum Glasgow) și aceste rezultate au variat ușor în Marea Britanie față de testarea mea aprofundată, dar dintr-un test din locațiile de căutare din marile orașe din Marea Britanie, s-au clasat pe locul 3 sau mai sus pentru exemplul de interogare „cipd level 3” ‘ la nivel national. Ei s-au clasat pe primul loc pentru această frază în Londra, Manchester, Southampton, Liverpool, Birmingham, Bristol, Belfast, Plymouth, Hull și Aberdeen! În locațiile în care s-au clasat pe primul loc în acest moment, au depășit chiar și cipd.co.uk (site-ul Chartered Institute of Personnel Development) și pentru aceste căutări .

    

   Aceste clasamente exacte au durat doar o perioadă de timp, de la începutul până la mijlocul anului 2020 – Cipd.co.uk și-a recâștigat prima poziție pentru multe dintre aceste expresii și de atunci Google a început să încorporeze rezultate mai relevante la nivel local (non-Harți) în SERP-uri .

    

   De exemplu, iată rezultatele actuale de la Birmingham cu rezultate de la https://www.coventrycollege.ac.uk/ & https://www.bmet.ac.uk/ în rezultatele căutării de pe prima pagină pentru „cipd level 3” (acest este instrumentul Google Ad Preview pe care îl putem folosi pentru a vedea SERP-urile dintr-o locație numită):

   CLICK AICI  >> –

    

   Putem vedea în datele Google Analytics de mai jos cum am observat o creștere susținută a traficului lor organic începând cu iunie 2020 (din anumite motive nu pot găsi decât date începând cu februarie 2020) – au schimbat domeniul în 2021.

    

   Nu se pare că creșterea traficului s-a datorat unei creșteri a cererii. Chiar dacă analiza Cedefop a interogărilor legate de învățarea online pe Google Trends în 2020 a arătat o creștere bruscă a interesului pentru învățarea online ca urmare a pandemiei de coronavirus în Europa : nu am observat o creștere semnificativă a căutărilor legate de cursurile CIPD în Marea Britanie, conform la datele Google Keyword Planner. Vezi mai jos .

   KNvMuhuHJDG9DpuJKp22Zv5GE1nyAf4UYdN0q636beGka2HBeIQUaEWUe9Vr0RBwKviqpoKFSTvCoIz50w4pq9oluJCvDISUAbywybud4 mm XlSFKaWHeJRBpZ9gKdnmA=w1280 Servicii SEO & Digital Marketing - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

   Uploadagency.com SEO – 2020

   Am făcut 1,5 zile de consultanță SEO unică pentru această companie globală de management și merchandising a influențelor de rețele sociale din Marea Britanie, concentrată pe optimizarea metatitlurilor și descrierilor de pe acest site.

    

   Acest lucru a contribuit la stabilirea celor mai bune 10 clasamente pe Google în diferite locații, inclusiv în Marea Britanie/SUA pentru mai multe expresii cheie de bază, de exemplu „companie de management al youtuberului” (expresie pentru care există 110 căutări lunare în SUA pe Google).

    

   https://www.tmwillsandprobate.co.uk/ Consultanță SEO 2019-data

    

    

   Am ajutat la lansarea acestui site Private Client Solicitor în mai 2019 și, conform whatsmyserp.com, clasamentele au fost în flux cu clasamentele în top 10 pe Google Marea Britanie pentru termenul general „avocați testamente și testamente” (pentru care există 480 de căutări pe lună pe GOOG în Marea Britanie), precum și „Wills solicitors london” (170 de căutări pe lună), care au fost stabilite, dar au dispărut la momentul redactării acestui articol.

    

   Acest site este în prezent (noiembrie 2020) clasat în top 10 pe Google UK pentru „probate solicitors london” (90 de căutări pe lună). Aceste date nu includ clasamentele Google Map.

    

   Munca mea a inclus definirea strategiei SEO, crearea de listări Google Map și crearea manuală a link-urilor inbound.

    

   Am lucrat doar aproximativ 2 zile pe acest site până acum (am lucrat și pe cele 2 site-uri surori ale lor). Munca mea este în curs de desfășurare și include optimizarea pe pagină în planul de lucru (aceasta a fost implementată până acum pe linii similare cu site-urile surori).

    

   Am lucrat alături de designerii web https://www.webworksuk.com/ în acest sens.

    

   Consultanță SEO Citibase.com 2016

    

   La începutul lui 2016, le-am asistat agenția de web design cu o reproiectare a Citibase.com (lansat pe 22/03/2016), site-ul principal al unuia dintre cei mai mari furnizori din Marea Britanie de spații de birouri deservite pentru firmele IMM-uri.

    

   Acest lucru, alături de sfaturi strategice, inclusiv evidențierea problemelor majore cu înregistrările pe Hărți Google pe care au început să le rezolve intern, au contribuit la cel mai bun trimestru de vânzări al Citibase vreodată, veniturile din noile contracte crescând de peste trei ori în cele trei luni până la 31 iulie 2016 (faceți clic pentru vizualizați povestea pe site-ul Evening Standard) .

    

   Acest lucru a dus, de asemenea, la creșterea numărului de expresii pentru care se clasează în primele 100 de rezultate pe google.co.uk de la 577 în februarie 2016 la 744 în septembrie 2016 (o creștere de aproximativ 1/3) conform datelor Semrush:

    

   Această lucrare nu a inclus crearea de linkuri de intrare și a durat 2 zile în total.

   nQhUzzYnKnvqfmsNoW bYYVfMGALkXRAIb4HdNg6 12l5UzVo8eQX0iML8B2L ZlX43JBEnsiMRdKrz06Knje vs6F A9vIM61bOC iXWIg=w1280 Servicii SEO & Digital Marketing - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

    

   La începutul lui 2021, am fost angajat de o agenție de marketing pentru a lucra la marketing digital pentru un mare constructor de case din nord și Midlands.

    

   Am lucrat în total 8 zile pe SEO/PPC și strategia de marketing digital. Au existat diverse probleme cu acest proiect inc. managementul reputației online și managementul de proiect intern la agenție.

    

   Pentru perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2021 comparativ cu perioada anterioară (2 ianuarie-31 dec 2020), munca SEO a contribuit la o creștere cu 6% a traficului organic (77.307 față de 73.178), iar traficul direct a crescut cu 20% (39.639 față de 32.178). ) – acesta din urmă se poate referi la optimizarea Google My Business (https://searchengineland.com/seeing-organic-visits-gmb-290186).

    

   Re clasifică expresiile cheie de bază în căutarea „organică” Google. În această lucrare, am stabilit prima poziție pentru „ construcții noi chesterfield ” (720 de căutări pe lună pe Google în Marea Britanie) pentru care site-ul nu a fost clasat când au început lucrările SEO în curs (iulie 2021)

    

   Am stabilit clasamentul numărul 1 pentru „new builds derby” (720 căutări) și „new builds droitwich” (140 căutări) și primele 10 clasamente pentru „new builds matlock” (50 căutări) și „new builds radcliffe-on-trent” ( 20 de căutări).

    

   (nume redactat din cauza Acordului de nedivulgare) SEO Consultancy 2016

    

   În august 2016, am asistat o agenție de marketing b2b din Hampshire cu optimizarea principalului site web corporativ internațional pentru un furnizor global de top de petrochimie, cu vânzări astăzi de peste 30 de miliarde de lire sterline. Am făcut o analiză aprofundată de SEO, performanță de conținut și analiză care a evidențiat probleme cu serverul site-ului etc.

    

   Această muncă de 4 zile a contribuit la următoarele rezultate:

    

   – o creștere a numărului de expresii pentru care site-ul se clasează în primele 100 de rezultate pe google.com de aproximativ 40% (din datele semrush.com)

    

   De asemenea, am observat o creștere similară pe google.co.uk.

    

   Consultanță SEO skinnerssheds.co.uk 2016

    

   La începutul anului 2016, Sussex Websites am fost rugat să ajut cu relansarea online a Skinners Sheds: site-ul lor vechi (skinners-sheds.com) urma să fie redirecționat către un site reproiectat pe un nou domeniu (skinnerssheds.co.uk). ).

    

   Aceasta a făcut parte dintr-un total de 4 zile de lucru (această lucrare este întreruptă la momentul scrierii), inclusiv:

    

   1. Revizuire strategică SEO inc. revizuirea noului site

    

   2. Crearea de link-uri prietenoase Google către site-urile vechi și noi, conținut YouTube etc

    

   3. Optimizarea/revizuirea tuturor celor 20 de înregistrări de locații comerciale de pe Google Map, deoarece acestea sunt adesea integrate în rezultatele căutării, de exemplu, adăugarea județului locațiilor în care nu a fost prezentă. Unele locații au fost enumerate sub numele satului în care se aflau, mai degrabă decât satul/cel mai apropiat oraș, așa că acest lucru a fost corectat.

    

   4. Revizuirea Yell listings inc. depunerea listei lipsă

    

   5. Optimizarea continutului Youtube

    

   Numărul de expresii pentru care site-ul skinners-sheds.com s-a clasat în primele 100 de rezultate pe google.co.uk în februarie 2016, conform Semrush, a fost de 1.413.

    

   skinnerssheds.co.uk s-a clasat pentru 2.390 de fraze în primele 100 de rezultate pe google.co.uk în iunie 2016 – o îmbunătățire de aproximativ 50% în doar 4 luni. Datele de clasare Semrush includ listări de hărți locale Google.

   o Nj5GtpOp7LUTJ9aGts5Cg6zadPlODsFWrwWkkeoWFIm6tSW VwN7AJaSIzkl 5zWEkcbu1qWxThZgzzShexu0sriQYKxGAiIHb3rLA3bR31SX YL0nn3U3LjKf6UDdDz9EZ13h69zTo8vCG2kKpmq2Jmdmpdw=w1280 Servicii SEO & Digital Marketing - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

    

   Vezi datele aici:

    

   https://www.semrush.com/info/history/index.html/plot/line/all//skinners-sheds.com/uk/Or//uk/Or//uk/Or//uk/Or/ /uk/Sau

    

   https://www.semrush.com/info/history/index.html/plot/line/all//skinnerssheds.co.uk/uk/Or//uk/Or//uk/Or//uk/Or/ /uk/Sau

    

   În ceea ce privește vizibilitatea motorului de căutare, o valoare aproximativă a costului AdWords echivalent pentru vizitatorii care vin organic pe skinnerssheds.co.uk în septembrie 2016, pe baza costului aceluiași număr de vizitatori generați prin AdWords, conform Semrush, este de aproximativ 14.695 USD la momentul scris (20.10.16).

    

   www.aviatorbytag.com – valoare publicitară echivalentă pentru vizibilitatea SEO 2016

    

   Lucrez pentru TAG Hotels în mod independent din 2010, asistându-i cu SEO, PPC etc.

    

   În ceea ce privește vizibilitatea motorului de căutare, o valoare aproximativă a costului AdWords echivalent pentru vizitatorii care vin organic pe aviatorbytag.com în iunie 2016, pe baza costului aceluiași număr de vizitatori generați prin Adwords conform Semrush, este de 26.000 USD.

    

   Aceasta va include traficul de marcă (agenții de turism online licitează pentru permutări ale numelui hotelului). Semrush estimează că 53% trafic nu este de marcă.

   aviator prin tag

    

    

   Londoncallingarts.com & Culturecalling.co.uk / culturecalling.com Consultanță SEO 2015 – 2019

    

   Iată rezultatele primelor mele 8 zile de lucru (4 zile pentru fiecare – aceasta a inclus configurarea/îmbunătățirea PPC și prima zi pentru fiecare a fost o revizuire a site-ului/strategiei) în total pentru Londoncallingarts.com & Culturecalling.co.uk :

    

   La momentul redactării acestui articol (6.11.16) londoncallingarts.com se clasează „organic” în top 10 pe google.co.uk pentru termenul general „marketing artistic” (cu locația de căutare setată ca Regatul Unit).

    

   La momentul scrierii acestui articol (6.11.16) culturecalling.co.uk și londoncallingarts.com sunt ambele în primele 5 pe google.co.uk pentru „agenție de marketing pentru arte” (cu locația de căutare setată ca Regatul Unit).

    

   Re Clasamentul de referință pentru motoarele de căutare – singurele clasamente semnificative pe care le-am putut găsi pentru ambele site-uri au fost (după ce lucrările de construire a linkurilor au început pe site-uri pe 23.7.15) au fost pe locul 36 pentru „marketing pentru arte” și pe locul 33 pentru „agenție de marketing pentru arte” pentru londoncallingarts. com pe google.co.uk.

    

   Toate clasamentele de căutare pot fi personalizate într-o anumită măsură, dar am testat clasamentele pe 11.11.16 cu http://google.com/AdPreview pentru a le depersonaliza. Clasamentele de bază au fost generate cu https://docs.google.com/spreadsheets/d/1t9QuY5c8bbw79mZ217OgTWAFouyaknHlHMhOiOahIpI/copy?usp=sharing .

    

   Am lucrat pe site-ul revistei lor culturecalling.com – lansată în 2016, rezultatele muncii mele au contribuit la următorul rezultat: când au adus funcția SEO în interior, în februarie 2019, site-ul se clasa pe 5.559 de fraze în primele 100 de rezultate pe Google. Marea Britanie (date semrush.com):

   Ved24Q5IOAKODw9pV1ivCIWjsFSdnpVA881ITCK2 001VzRbNzRAadvFgPQkpX0o6AWkDOvRvmgJJ t48kMTPeArTMDqLdDz84hi5LEgtv4b8 3iI5VIZGp6pMCnQgNVGw=w1280 Servicii SEO & Digital Marketing - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

    

   Am lucrat și pe site-ul lor revistei londoncalling.com – rezultatele muncii mele, inclusiv revizuirea strategică, au contribuit la următoarele rezultate. Numărul de expresii pentru care s-a clasat site-ul în primele 100 de rezultate pe Google UK (date semrush.com) a crescut de la 178 în ianuarie 2016 la 7.605 în februarie 2016 – a fost fuzionat cu culturecalling.com în 2019. Au existat unele probleme vechi cu acest domeniu care ar fi putut funcționa pentru a minimiza vizibilitatea căutării sale pentru o perioadă de timp . Vezi mai jos:

   Servicii SEO & Digital Marketing - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

    

   Marketingul de conținut al conținutului pe care l-am scris

    

   Vă rugăm să rețineți că nu am cumpărat (și nici altcineva în numele meu) părți din conținutul de mai jos. Pur și simplu am creat conținut prin împărtășirea cunoștințelor mele și postarea link-urilor către blogul meu în locuri în care era de interes (de ex. https://news.ycombinator.com & https://growthhackers.com/posts) și, astfel, am fost distribuit de cititorii acestora. site-uri!

    

   În 2016, am postat un articol de pe blogul meu pe Twitter și pe site-ul de partajare a știrilor tehnologice news.ycombinator.com, care s-a dovedit popular, ducând la multe distribuiri pe Twitter și Facebook:

    

   Vedeți https://twitter.com/search?f=tweets&q=www.seolondonsurrey.co.uk%2Fblog%2F-is-there-a-major-hole-in-the-adblock-plus-easy-list-filter&src =typd

    

   insider-london.co.uk SEO Consultancy 2015

    

   La sfârșitul anului 2015, am fost angajat de agenția de marketing a Insider London pentru a revizui și a defini strategia de optimizare pentru motoarele de căutare pentru site-ul acestui ghid turistic alternativ din Londra. Aceasta a fost 1 zi de muncă. De atunci, în doar 15 luni, numărul de expresii pentru care site-ul se clasează în primele 100 de rezultate pe google.co.uk s-a dublat, conform semrush.com, de la 1.775 în februarie 2016 la 3.543 în iulie 2017.

    

    

   www.voyages-sncf.com Consultanță SEO 2017

    

   Am fost abordat de un marketing digital din Franța pentru a ajuta cu cercetarea cuvintelor cheie și revizuirea strategiei SEO pentru vânzările de bilete de tren și serviciile agențiilor de turism a ceea ce era la acea vreme cel mai mare site de comerț electronic din Franța (voyages-sncf.com) pentru Regatul Unit. piață (era și unul dintre cele mai mari site-uri de comerț electronic din Europa la acea vreme). Acesta a făcut parte dintr-un proiect pentru 15 țări în total, cu versiunea din Marea Britanie ca model de urmat pentru alte limbi. Această cercetare a fost în parte pentru a ghida scrierea Titlurilor, H1-urilor și Meta Descrierilor a aproximativ 300 de pagini cheie de pe site.

    

   Această lucrare a contribuit la următoarele rezultate: când a început munca în decembrie 2016, site-ul se clasa pe aproximativ 21.000 de expresii cheie în primele 100 de rezultate ale Google UK, conform semrush.com. În noiembrie 2017, acest număr a fost de 26.000 (o creștere de aproximativ 25% în aproximativ un an). Noiembrie 2017 a fost momentul în care site-ul a fost migrat pe un nou domeniu: oui.sncf .

    

    

   https://www.semrush.com/analytics/organic/overview/?db=uk&searchType=domain&q=voyages-sncf.com

    

   https://www.semrush.com/analytics/organic/overview/?db=uk&searchType=domain&q=oui.sncf

    

   Thomasmansfield.com / Tmfamilylaw.co.uk Consultanță SEO și PPC (local) SEO 2017 – în curs

    

   1. De când munca mea a început în urmă cu aproximativ 1 an de la testele mele din aprilie 2018, s-a înregistrat o îmbunătățire semnificativă a vizibilității organice Google pentru site-urile web de drept al familiei și muncii ale acestei firme de avocați. Top 10 clasamente (clasamente Google Map detaliate mai jos) au fost stabilite pentru următoarele expresii de când a început munca mea (aceasta nu include clasamentele Google Map, deoarece instrumentul meu nu le raportează):

    

   „avocați de locuri de muncă din Londra”

    

   „avocați de muncă sussex”

    

   „avocați de muncă Kent”

    

   „avocați de muncă surrey”

    

   „avocați de familie hammersmith”

    

   „avocați de familie west end”

    

   „avocați de familie dartford”

    

   „avocați de familie sevenoaks”

    

   „avocați de familie tonbridge”

    

   „avocați de familie tunbridge wells”

    

    

   Rețineți că cele de mai sus nu sunt o listă cu toate frazele pentru care sunt clasate – doar cea pe care am ajutat-o să o obțin.

    

   Primul loc pe Harta Google (pe prima pagină a rezultatelor căutării „normale”) a fost stabilit (de la punctul de bază al lipsei vizibilității primei pagini) pentru următoarele expresii cheie la nivel local (rețineți că linia de referință a fost măsurată în noiembrie 2017 – aceste vizibilitate locală pe Hărți Google testele care utilizează https://adwords.google.com/apt/anon/AdPreview?__u=1000000000&__c=1000000000 nu sunt perfecte – de exemplu, Kingston, Surrey nu este disponibil ca locație de căutare, așa că am folosit Greater London):

    

   „avocați de familie sevenoaks”

    

   „avocați de muncă Heathrow”

    

   „avocați de locuri de muncă liverpool st”

    

    

   Vizibilitatea hărții pe prima pagină a fost stabilită (de la linia de bază fără vizibilitate pe prima pagină) pentru următoarele fraze cheie:

    

    

   „avocați de familie tunbridge wells”

    

   „avocați de muncă Canary Wharf”

    

   „avocați forțe de muncă hammersmith”

    

    

   Vizibilitatea locului/paginii pe prima hartă a fost stabilită (de la punctul de vedere al lipsei vizibilității pe prima pagină) pentru următoarele fraze cheie:

    

    

   „avocați de muncă Bromley”

    

    

   Combinația dintre SEO (rezultate normale și listări pe hărți) și PPC oferă dominație totală asupra tuturor primelor 3 rezultate plătite și neplătite pentru anumite expresii cheie (de exemplu, „avocați de muncă dartford”) în anumite locații la momentul scrierii.

    

   2. Dintr-un test în mai multe locații din / dincolo de centrul Londrei (o suprafață de aproximativ 10 mile pătrate), Marea Britanie pe 6.7.20 folosind instrumentul local de clasare SEO https://app.persuaded.io/ , clientul meu Thomas Mansfield ( www.thomasmansfield.com ) Locația pe hartă Google de afaceri de la Artillery Lane, Spitalfields ocupă primul loc pe locul trei în listările Google My Business alias Hartă pentru expresia cheie de bază „avocați de angajare” . Există aproximativ 16 concurenți în zona marcată cu indicatoare albe (aceasta poate să nu fie o listă completă, deoarece concurenții pot fi ascunși de indicatoarele verzi / să nu fie enumerați în categoriile corecte / enumerate pe harta GOOG).

    

   Aceste rezultate ale căutării sunt adesea afișate cu primele trei listări în partea de sus a rezultatelor organice! Vedeți un exemplu de rezultat al căutării din zona E1 de mai jos folosind instrumentul de previzualizare a anunțurilor Google aici: https://lnkd.in/grvphyQ .