SEO Satu Mare

Optimizare SEO Profesional

Optimizare SEO – Rezultat Garantat 100% – Servicii complete de marketing

Generăm trafic organic prin SEO
și venituri prin optimizarea site-ului tău
Avem grijă ca site-ul tău să fie în cea mai bună formă din punct de vedere tehnic și îl ducem pe primele poziții în Google. Îl îmbrăcăm în conținut de calitate și creștem rata de conversie prin atragerea de trafic organic. Strategiile personalizate create de specialiștii noștri cresc vizibilitatea și autoritatea site-ului și a brandului tău.
seoads.ro
https://www.seoads.ro

La Digital Ads, găsești într-un singur loc tot ce ai nevoie pentru a-ți promova afacerea eficient.

Optimizare SEO

 • Dezvoltăm strategii SEO pentru a-ți duce website-ul pe prima pagină.
  Ne Recomandă
 • Vezi ce au avut de spus clienții noștri despre serviciile oferite

Web Design

 • Ți-ai lansat recent business-ul? Îți creăm un website personalizat.

De ce sa investesti in optimizarea SEO a site-ului pentru motoarele de cautare

 • Pentru ca 98% din utilizatorii de internet din Romania folosesc Google;
 • Pentru ca peste 85% dintre cei care cauta pe Google nu trec mai departe de primele 10 rezultate (prima pagina de rezultate pentru cautari);
 • Pentru ca 60% din trafic este obtinut de site-urile care se afla pe primele 3 locuri in motoarele de cautare;
 • Pentru ca peste 65% dintre utilizatorii de internet cauta pe Google informatii despre produsele sau serviciile pe care si le doresc;
 • Pentru ca aproximativ 35% din utilizatorii din Romania cauta pe Google furnizori pentru serviciile sau produsele dorite.

Daca nu investesti in servicii optimizare SEO, sigur o va face concurenta ta si, astfel, publicul care te cauta ii va gasi pe ceilalti.

Contacteaza-ne acum  0750 402 940 si iti vom demonstra live eficienta gamei de servicii SEO dedicate partenerilor nostri din Romania si strainatate!

Optimizare SEO

Ce fac specialistii SEO pentru optimizarea SEO a site-ului?

Realizeaza auditul SEO initial, analizand prezenta site-ului in motoarele de cautare. Propun si monitorizeaza cuvintele cheie care pot creste traficul organic in site.

Ca agentie SEO Bucuresti full service, recomandam si implementam toate aspectele tehnice necesare, astfel incat site-ul sa indeplineasca toate bunele practici recomandate de Google.

 • Gama de servicii SEO profesionale cuprinde optimizarea textelor din paginile urmarite si crearea de continut unic pe baza cuvintelor cheie urmarite.
 • Prin servicii SEO se optimizeaza si/sau se construieste profilul de link-uri interne al site-ului.
 • Optimizeaza SEO cu pret accesibil si/sau construiesc prezenta si rata de distribuire in social media a site-ului.
 • Identifica cei mai relevanti parteneri prin intermediul carora vor construi profilul de linkuri externe al site-ului, astfel incat sa obtina o crestere accelerata a acestuia.
 • Creeaza si publica articole de blog SEO, comunicate de presa, advertoriale, articole de branding si PR.
 • Implementeaza in site cele mai importante instrumente de lucru (Google Search Console, Google Analytics, Google Places, Google Business etc.)

Fiind o firma SEO cu experienta vasta, folosim cele mai importante si moderne instrumente de lucru cu eficienta testata (MOZ, Ahrefs, Majestic SEO, SEOmonitor etc.)

Optimizare SEO Profesional

10 etape SEO prin care asiguram succesul fiecarei strategii de promovare SEO pe care o implementam:

1. Obiectivele tale SEO
2. Auditarea site-ului
3. Analiza competitiei
4. Research de cuvinte cheie
5. Atribuirea expresiilor cheie
6. Implementarea
7. Monitorizarea trafic & pozitii
8. Ajustarea strategiei
9. Crearea de continut
10. Raportarea si perfectionarea

Promovare SEO

Intrebari: Promovare SEO pe care le primim frecvent din partea noilor clienti
Ce este SEO?
SEO (Search Engine Optimization) este o serie de actiuni si activitati care are ca scop cresterea vizibilitatii unui site in online. Specific, site-ul va fi prezent cat mai sus in paginile de rezultate afisate in urma cautarilor relevante.

Ce inseamna optimizare SEO?

Optimizarea SEO este o activitate specifica marketingului online prin care se urmareste cresterea traficului organic catre un site prin cresterea vizibilitatii respectivului site in motoarele de cautare.

De ce sa alegi o agentie SEO cu rezultate garantate 100%?

Pe langa irosirea banilor si a timpului tau, o strategie SEO gresita poate avea urmari grave. Actiunile menite sa „pacaleasca” motorul de cautare pentru a influenta pozitiile pot duce la penalizarea site-ului. Tocmai de aceea, trebuie sa alegi un pachet de servicii SEO de calitate, oferit de o agentie care nu are site-uri penalizate in portofoliul de clienti.

Care sunt etapele unui proiect de optimizare SEO?

Etapele principale ale unui proiect de optimizare SEO sunt urmatoarele:

 1. Analiza tehnica a site-ului, analiza continutului si stabilirea obiectivelor strategiei SEO;
 2. Optimizarea on-page/on site: continut text, elemente grafice, detalii tehnice si profil de link-uri interne;
 3. Optimizarea seo off-page: cresterea relevantei, autoritatii si notorietatii business-ului in mediul online
 4. Analizarea rezultatelor, raportarea acestora si folosirea informatiilor pentru imbunatatirea strategiei.

Ce servicii SEO profesionale iti pune la dispozitie o agentie de top din Romania?

 1. Strategii SEO pentru site-uri de servicii si prezentare: optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea continutului, Search Engine Marketing si Content Marketing;
 2. SEO local: crearea si optimizarea profilului Google My Business,
 3. Content Marketing, optimizarea pentru cautari locale;
 4. Strategii SEO pentru magazine online: optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea continutului, optimizarea paginilor de produs, analiza detaliata a comportamentului utilizatorilor, Search Engine Marketing si Content Marketing;
 5. SEO tehnic: migrari de site, optimizarea arhitecturii site-ului, optimizarea imaginilor, date structurate.

De ce fiecare business are nevoie de servicii SEO?

In prezent, nicio afacere sau firma cu activitate online nu isi permite sa ignore optimizarea pentru motoarele de cautare. Serviciile SEO ar trebui sa faca parte din strategia ta de marketing online atunci cand vrei sa fii gasit usor de potentialii clienti. De-a lungul timpului, optimizarea SEO poate aduce tot mai mult trafic organic, rezultand in mai multe lead-uri si mai multe vanzari. Fara o strategie SEO de calitate, Google nu va sti cui sa afiseze continutul site-ului tau, iar daca motorul de cautare iti ignora afacerea, potentialii clienti nici nu vor sti ca existi.

Cat costa SEO in Romania?

In primul rand, serviciile de marketing trebuie privite ca fiind o investitie in businessul tau, nu un cost in plus. Cu toate acestea, bugetul de promovare conteaza foarte mult, astfel incat acesta va trebui sa fie direct proportional cu rezultatele pe care le urmaresti. Noi nu oferim strategii SEO standardizate, motiv pentru care nu vom avea „pachete de promovare SEO”. Astfel, impreuna cu clientii, ajungem la bugetul potrivit analizand concurenta, obiectivele si avantajele unice ale business-ului. Numai in acest fel putem modela cea mai buna strategie de optimizare SEO pentru fiecare afacere.

Exista o perioada minima pentru activitatea de promovare SEO?

In mod ideal, activitatea de optimizare seo si promovare SEO nu trebuie sa se opreasca niciodata, intrucat este o cursa impotriva concurentilor din piata. Din punct de vedere contractual, insa, noi nu impunem o anumita perioada minima de colaborare niciunui partener. Astfel, clientii care ne-au devenit, intre timp, prieteni, continua colaborarea de ani buni cu noi multumita rezultatelor pe care le livram in mod constant si transparentei cu care comunicam fiecare detaliu.

Activitatea de optimizare SEO magazin online este diferita de SEO clasic?

In cazul magazinelor online, strategia SEO este diferita de cea aplicata pentru site-urile de prezentare sau de servicii. De la research-ul de cuvinte cheie pana la analizele si actiunile SEO tehnic si de la automatizari pana la content marketing, un site care vinde mii de produse va avea necesitati speciale din punct de vedere al strategiei si metodelor de lucru. Astfel, un proiect SEO pentru eCommerce va fi diferit din multe puncte de vedere fata de o strategie SEO pentru un site cu 20-30 de pagini.
Serviciile SEO de optimizare pentru magazine online sunt mai scumpe decat pentru alte tipuri de site-uri?
In medie, da. O strategie SEO pentru un magazin online implica un volum mai mare de lucru comparativ cu un site de servicii. Research-ul de expresii cheie este mult mai complex, analizele tehnice sunt mult mai cuprinzatoare, iar volumul optimizarilor on-page si on-site este urias. In plus, in functie de domeniul de activitate al business-ului si competitia din online, atingerea punctului de break-even in 6-8 luni poate fi o provocare. Toate aceste detalii influenteaza in mod direct volumul de lucru al agentiei si, implicit, pretul serviciilor SEO pentru eCommerce.

Ce inseamna serviciile SEO profesionale pentru site-ul tau?

O strategie SEO corecta si corect implementata poate aduce cresteri rapide si exponentiale ale vizibilitatii online, traficului organic si, bineinteles, numarului de vanzari sau lead-uri.

Ce aspecte influenteaza pretul serviciilor SEO?

O firma SEO cu experienta va calcula bugetul fiecarui proiect in functie de necesitatile observate in urma unei analize atente a pietei, competitiei si site-ului. Astfel, principalele detalii care influenteaza pretul final al serviciilor SEO sunt:

 • Domeniul de activitate si competitia din piata;
 • Dimensiunea site-ului;
 • Obiectivele pe termen mediu si lung.

O agentie SEO din Bucuresti poate oferi servicii SEO si pentru afaceri din alte orase?

Sigur ca da, activitatea SEO se desfasoara exclusiv online. Astfel, pe langa proiectele internationale si cele din Bucuresti, in portofoliul nostru de clienti se regasesc business-uri din Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Galati, Oradea, Ploiesti, Braila, Arad, Pitesti, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau si alte mari localitati ale Romaniei.
Care sunt afacerile pentru care sunt recomandate servicii de optimizare SEO?

O agentie SEO poate oferi servicii de optimizare pentru orice site, indiferent daca afacerea este B2B sau B2C si indiferent de oferta de produse sau servicii. Astfel, printre business-urile care apeleaza cel mai des la servicii de optimizare SEO se numara: magazine online, clinici medicale si de infrumusetare, cabinete medicale si stomatologice, farmacii, cabinete de avocatura, service-uri auto si centre de constatari daune, firme de curatenie, firme de pompe funebre, hoteluri, pensiuni si restaurante, firme de contabilitate si HR, agentii imobiliare, firme de paza, producatori din diferite domenii si alte business-uri care pun la dispozitia clientilor servicii din orice domeniu de activitate.