Alege o solutie eCommerce flexibila si performanta

Cu Magento Pro Expert ai acces la mult mai mult decat o platforma SaaS de eCommerce. Primesti o echipa de suport pregatita sa te asiste direct si cu maxima promptitudine, o solutie perfect adaptata pietelor in care vinzi si flexibilitatea de a-ti construi afacerea asa cum iti doresti.

Expert SEO - FIRMA SEO BUCURESTI​ SERVICII SEO PROFESIONALE https://seoads.ro/servicii-seo-profesionale/
Expert Magento 2 – Magento Pro Expert – FIRMA CREARE SITE BUCURESTI​ – SERVICII CREARE SITE WEB PROFESIONALE

Ce spun altii despre Shopify

Afla ce i-a nemultumit la Shopify pe comerciantii care au ales sa faca migrarea catre Magento Pro Expert.

Suport limitat

Clientii nostri Magento Pro Expert care au utilizat initial Shopify declara ca nu au putut primi asistenta directa din partea acestei platforme, iar raspunsurile la solicitari soseau de multe ori cu intarziere.

Lipsa de flexibilitate

Un numar mare de fosti utilizatori Shopify ne-au spus ca au migrat, deoarece isi doreau o customizare extinsa a magazinului sau posibilitatea de dezvoltare la cerere.

Comisioane din tranzactii

Clientii care au incercat anterior Shopify isi doresc independenta si nu sunt de acord sa achite catre o platforma comisioane pentru vanzarile inregistrate.

Foarte costisitor

Multi utilizatori ne-au marturisit ca in cazul Shopify costul este prea ridicat in raport cu asteptarile lor si cu beneficiile incluse in abonamente.

Alege o solutie eCommerce flexibila si performanta

Cu Magento Pro Expert ai acces la mult mai mult decat o platforma SaaS de eCommerce. Primesti o echipa de suport pregatita sa te asiste direct si cu maxima promptitudine, o solutie perfect adaptata pietelor in care vinzi si flexibilitatea de a-ti construi afacerea asa cum iti doresti.

Aplicatia noastra WEB – vs – Shopify

Potrivit pentruStartup-uri si afaceri online mature.Pentru afaceri la inceput de drum.
Perioada Trial gratuita15 zile de Trial gratuit cu acces la toate functionalitatile.3 zile de Trial gratuit.
CosturiCrestere graduala in functie de cifra de afaceri.Costuri exponential mai mari in functie de complexitate.
Comision din tranzactiiFara comision din tranzactii, planuri in functie de nivelul de utilizare.Comision la tranzactii de pana la 2%.
Localizare magazinStorefront si functionalitati localizate nativ pentru Romania si Zona Balcanilor.Magazin localizat organic pentru US si Canada.
UX si limba platformaPanou de control nativ in limba romana & optiuni multi-lang.Panou de control in limba engleza.
SEOSuport SEO dezvoltat organic pentru limba romana; IPuri in Romania, posibilitatea achizitionarii de IP dedicat.Suport SEO generalist, fara localizare.
Checkout configurabilDisponibil pentru toate planurile contra-cost, customizare la nivel de template.Disponibil doar pentru Shopify Plus, la costuri de peste 2000 USD/luna.
Viteza de incarcareIncarcare rapida in mod nativ, folosind template-uri default de storefront.Configurare manuala, cu acces via aplicatii terte contra cost.
Customizare storefrontFolosind limbaj Twig bazat pe PHP – 10 milioane de dezvoltatori.Folosind limbaj Liquid bazat pe Ruby – 1 milion de dezvoltatori.
Customizare panou controlPanou de control configurabil implicit & on-demand.Nu permite customizarea panoului de control al magazinului.
Suport telefonicIn limba romana, in toate zilele lucratoare.Fara suport telefonic.
Suport onlineIn limba romana, prin personal specializat.In limba engleza, prin chatbot.
CurieriIntegrari native cu servicii de curierat din Romania si international.Interconectare prin aplicatii dezvoltate de terti.
LockereIntegrari native cu retele de lockere din Romania si international.Interconectare prin aplicatii dezvoltate de terti.
Metode de plataIntegrari native cu toate metodele de plata populare din Romania.Numar limitat de interconectari cu procesatori de plati din Romania.
Sistem de categorii & ierarhiePana la 4 nivele de categorii & multiple moduri de organizare a catalogului.Bazat exclusiv pe colectii de produse, fara ierarhie (dezavantaj SEO).
WishlistFunctionalitate nativa a platformei.Acces via aplicatie third-party platita.
Program de loialitateFunctionalitate nativa a platformei.Aplicatii dezvoltate de developeri terti.
Alerte revenire in stocFunctionalitate nativa a platformei.Aplicatii dezvoltate de developeri terti.
FacturareIntegrari native + Modul de facturare specific legislatiei romane.Interconectare prin aplicatii dezvoltate de terti.
Multi-storeFunctionalitate nativa a platformei.Aplicatii dezvoltate de developeri terti.
Suita vanzari B2BFunctionalitati implicite & aplicatii native pornind de la 20 EUR/luna.Disponibil doar pentru Shopify Plus, la costuri de peste 2000 USD/luna.
Integrari ERPIntegrari ERP native, cu peste 20 de sisteme ERP integrate.Interconectare prin aplicatii dezvoltate de terti.
Stocarea datelorGDPR compliance pe servere din UE.Transfer de date catre servere din afara UE.
Conformitate cu reglementarile legalePlatforma locala, proiectata tinand cont de reglementarile nationale si UE in vigoare.Platforma de provenienta non-UE; poate genera dificultati de conformitate cu legislatia romana.
Magento Pro Expert

Magento Pro Expert – Cea Mai buna platforma de eCommerce de pe piata !