Creare site web sau pagina web de la 240 euro. Fiecare site web este unic asa cum este si afacerea ta. Alege ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege sa incepi cu un website mic care se poate dezvolta ulterior pentru a tine costurile sub control sau poti alege o versiune PRO pentru a beneficia de toate elementele necesare de la inceput sau impreuna putem cacula o alta varianta de pret pentru website-ul tau.

Post 4 Creare Site Web Profesionale: Aplicatii Web Profesionale - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

Cat costa un site web?

Pachete Web Design Personalizate.
*pentru alte tipuri de web site ce nu se incadreaza in pachetele oferite, va rugam sa completati formularul, iar noi va raspundem cu o cotatie de pret.

Pachet potrivit pentru companii/entitati care isi doresc un website profesional cu aspect premium cu ajutorul caruia sa poata prezenta structurat produse sau servicii pe care le pot edita ulterior cu usurinta, si care cuprinde toate elementele ce vizeaza atragerea de clienti noi, cresterea gradului de retentie a clientilor care intra in contact cu compania dar si o pozitie pe paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

CREARE SITE WEB PROFESIONAL

Pentru toate tipurile de servicii, fie ca este vorba de un site web sau de un magazin online, folosim o serie de indicatori de calitate, iar standardele sunt foarte inalte. Acest lucru garanteaza faptul ca la final lucrarea dvs va fi impecabila din toate punctele de vedere.

Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de web design responsive (compatibil cu toate dispozitivele desktop sau mobile).

Experienta ne-a demonstrat ca serviciile web design impecabile nu inseamna numai un programator foarte bun sau o grafica WOW ci este nevoie sa fim alaturi de clientii nostri atunci cand au nevoie de noi. De aceea oferim suport tehnic indiferent de complexitatea site-ului solicitat.

Post 3 Creare Site Web Profesionale: Aplicatii Web Profesionale - Optimizare SEO CLUJ & Servicii SEO CLUJ - SEO Bucuresti - Creare Site Web Cluj * SEO Bucuresti 0750 402 940

CREARE MAGAZIN ONLINE: PERFORMANTA MAXIMA

MAGAZIN ONLINE PERFORMANT PENTRU COMPANII START-UP SAU IN DEZVOLTARE

Procesul de creare magazin online implica o stransa colaborare intre developer si beneficiar. Lucrand impreuna putem personaliza pe deplin fiecare aspect. De la cautarea produselor pana la procesul de finalizare al comenzii, iti putem ajusta magazinul online asa cum iti doresti astfel incat sa transformam vizitatorii website-ului in clienti fericiti, iar procesul comercial sa se desfasoare perfect, in conditii de siguranta maxima si in timp record.

Un magazin online bine realizat, usor de gestionat si customizabil iti ofera o prezenta online excelenta si iti permite sa iti concentrezi mai mult atentia asupra clientilor si asupra produselor oferite.

Pentru mai multe detalii cititi articolul nostru despre ce presupune

CREARE MAGAZIN ONLINE PROFESIONAL  Magento 2

Am creat magazine online profesionale pentru clienti din varii domenii de activitate din tara si de peste hotare – incluzand platforme de comert B2B sau produse de lux. Prin proiectarea corecta a magazinelor online am ajutat companiile la cresterea vanzarilor. Indiferent daca abia ati inceput o afacere si cautati sa achizitionati un magazin online nou sau daca aveti nevoie de un aspect modern pentru o platforma existenta, echipa noastra va poate ajuta sa lansati un website e-commerce care sa va ajute sa cresteti afacerea.

Nu credem in abordari unice. Credem in realizarea website-urilor personalizate si optimizate care sa se potriveasca cu profilul afacerii si cu nevoile segmentului de piata caruia va adresati. Rezultatul pe care dorim sa il obtinem atunci cand realizam un astfel de magazin online este o plaforma e-commerce fara probleme, care reprezinta brand-ul si care urmareste cresterea vanzarilor.

Am proiectat magazine online atat pentru companii mari ce comercializeaza zilnic mii de produse cat si pentru companii care au inceput activitatea cu cateva bunuri sau servicii. Cu peste 10 ani de experienta in livrarea de solutii e-commerce, echipa noastra are experienta in personalizarea si utilizarea tuturor platformelor de comert online inclusiv WooCommerce sau Prestashop.