Ce Este Dropshipping-ul? Ghidul Dropshipping în 2025
×

Doriti o Ofertă?

Faceți clic pentru a discuta pe WhatsApp

 
 

 

 

× Doriti o Oferta?
Creare Site Dropshipping Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025

Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025

Specialist Marketing Online

Ce este dropshipping-ul și de ce ar trebui să o faci? Ce este Dropshipping-ul? Ghid Dropshipping 2025!

Dropshipping-ul este o afacere de comerț electronic în care dvs., vânzătorul, nu trebuie să cumpărați inventar. 

Iată cum funcționează:

  • Vinzi produsul altcuiva
  • Odată ce un client face o achiziție, comandați produsul de la vânzător
  • Vânzătorul trimite articolul către clientul dvs

Tu, dropshipper, acționezi ca intermediar între furnizor și client, fără a cheltui o avere.

Noi, aici, la Sell The Trend, suntem experți în dropshipping. Am construit această afacere în jurul dropshipping-ului, astfel încât să fiți siguri că suntem partenerul potrivit care vă poate ajuta să reușiți.

Dropshipping 2025 –  0750 402 940

Dropshipping ce inseamna

Astăzi vei învăța:

  • Elementele de bază ale dropshippingului și dacă este pentru tine
  • Cum să începeți cu dropshipping
  • Cum să găsiți o nișă, un produs și furnizori
  • Cum să comercializezi produsele

Vom discuta și despre greșelile comune pe care le fac dropshipperii. În cele din urmă, suntem încrezători că vei fi înarmat cu suficiente cunoștințe pentru a-ți înființa propria companie de dropshipping cu noi!

Banner pe blog pentru desktop
Recomandări cheie
  • Dropshippingul este un model de afaceri care necesită puțin capital.
  • Trebuie să utilizați programe software AI, cum ar fi Sell The Trend, pentru a vă ajuta să reușiți în dropshipping.
  • Puteți trimite dropship-uri pe mai multe platforme precum eBay, Amazon și propriul magazin de comerț electronic.

ÎNCEPE ACUM GRATUIT

Ce este o afacere de dropshipping?

Totul despre dropshipping

Diagrama modelului de afaceri Dropshipping

Această metodă de lanț de aprovizionare pentru acest model de afaceri este foarte diferită de orice metodă tradițională, deoarece, în această metodă, nu aveți nevoie de o unitate de stocare.

Tot ce trebuie să faci este să creezi un site web pentru primirea comenzilor și să găsești furnizorii care pot onora comenzile . Odată ce clientul plasează o comandă pe portalul dvs. online, trebuie să informați furnizorul, iar apoi furnizorul se va ocupa de livrarea comenzii către client.

Dropshipping pas cu pas

Sfat profesionist: Dropshipping-ul este mult mai ușor dacă utilizați un software de automatizare precum Sell The Trend.

Cum funcționează un magazin online Dropshipping?

Cum funcționează exact dropshipping-ul?  În cel mai simplu sens, dropshipping-ul este o formă de comerț electronic care implică livrarea produselor direct de la un furnizor de dropshipping sau centre de livrare către clienți ori de câte ori aceștia plasează o comandă în magazinul tău. 

Să presupunem că ați decis să vindeți adidași online pentru că ați observat că este profitabil. Cu toate acestea, nu aveți suficienți bani pentru a vă stoca magazinul. Aici este locul în care dropshipping-ul este util. 

Pentru a începe:

  • În primul rând, trebuie să configurați o vitrină online folosind SellShop , instrumentul nostru de creare a site-urilor web. Alternativ, puteți folosi Shopify, deși vă va costa mulți bani. 
  • Următorul pas este să găsiți furnizori de dropshipping care vând adidași. Aliexpress și CJ Dropshipping sunt locuri excelente de căutare. 
  • Când le-ați găsit, următorul lucru pe care veți dori să-l faceți este să importați produse de la furnizorii dropshipping. Prin import, ne referim la copierea informațiilor despre produs, cum ar fi imagini, descrieri de produse, specificații etc., de pe site-ul furnizorilor în al tău. 

Ați observat că nu am inclus prețurile produselor în lista de lucruri de importat? Asta pentru că depinde de dvs. să vă stabiliți prețul. Deci, dacă furnizorul vinde produsul cu 50 USD, îl puteți vinde cu 80 USD.

Atunci când un client comandă un produs din magazinul dvs., tot ce trebuie să faceți este să transmiteți comanda furnizorului, care trece apoi la procesul de onorare. În cele din urmă, ai câștiga 30 de dolari. Bani usor!

O afacere cu Dropshipping merită efortul și Dropshipping-ul este legal?

Ca om de afaceri, prima întrebare care îți va veni în minte după ce ai aflat despre modelul de afaceri dropshipping este valoarea ei. În ceea ce privește întrebarea „ dropshipping-ul este legal”, da, este legal.

Și, desigur, merită pe deplin timpul, efortul și investiția dvs.

Aruncă o privire la următoarele puncte. Ei vor înlătura îndoielile cu privire la modelul de afaceri dropshipping și vă vor prezenta avantajele acestuia.

Investiții de capital reduse

Când începeți o nouă afacere de comerț electronic sau orice altă afacere, investiția este problema principală. În etapa inițială, este dificil să obții o finanțare ridicată, mai ales când nu există nicio garanție pentru rezultatele pozitive ale ideilor tale de dropshipping .

De fapt, 29% dintre companii eșuează din cauza problemelor de numerar scăzute înainte de a se înființa pe deplin.

Motivele pentru care întreprinderile mici eșuează

Sursa imagine: businessinsider.com

Din fericire, modelul dropshipping vă poate ajuta să faceți față tuturor acestor probleme critice. Această afacere nu are nevoie să cumpărați în avans niciun produs de la furnizorii dropshipping, să angajați o mulțime de membri ai personalului și, mai ales, să investiți într-un birou.

Puteți începe o afacere de dropshipping chiar de la biroul dvs. de lucru sau din orice alt loc de unde aveți acces la internet.

Mai mult decât atât, nu trebuie să strângeți sau să aruncați nimic, așa că nu există nicio bătaie de cap cu spațiul de stocare, controlul stocurilor sau sortarea produselor.

Singura investiție va fi site-ul web, magazinul sau portalul pe care îl utilizați pentru a obține comenzile clienților și orice software suplimentar (unele opțiuni foarte ieftine disponibile) de care veți avea nevoie pentru coordonarea cu furnizorii.

Cerințe de stoc zero

Stocarea necesită cea mai considerabilă investiție din orice afacere. Stocarea este, de asemenea, unul dintre procesele care necesită cel mai mult timp pentru îndeplinirea comenzii.

Cu dropshipping, mărfurile sunt transportate direct de la furnizorul dropshipping către clienți, așa că nu va fi necesară nicio investiție în stoc. Chiar și inventarul va trece la o etapă virtuală, care este ușor de gestionat cu aplicații online și în timp real.

Fără probleme de depozit

Depozitele au fost întotdeauna o problemă pentru afaceri. Nu este doar ineficient din punct de vedere al costurilor, dar este și o sursă semnificativă de erori și probleme.

Dropshippingul nu necesită depozit. Prin urmare, nu va fi nicio bătaie de cap cu asigurarea, închirierea sau software-ul profesional de gestionare a depozitelor.

În etapa inițială, nici măcar nu veți avea nevoie de angajați, ceea ce înseamnă că nu veți plăti salarii mari.

Abilitatea de a lucra de oriunde

Pentru a începe o afacere de dropshipping, tot ce aveți nevoie este o tabletă, un laptop sau un smartphone pentru a fi cu ochii pe muncă și o conexiune la internet pentru a rămâne conectat. Înseamnă că nu trebuie să rămâneți cu o anumită locație sau oraș pentru a asigura buna desfășurare a afacerii. Îți poți face afacerile pe o plajă caldă din Miami sau în timpul unei călătorii într-o țară din străinătate.

Opțiuni multiple

Rezultatele cercetării produselor NEXUS

Când deschideți un magazin fizic, trebuie să selectați o anumită sursă și un produs pentru afacerea dvs. și apoi să rămâneți cu el.

Cu toate acestea, cu dropshipping, aveți un număr infinit de opțiuni. Puteți alege orice produs, fie că este vorba despre produse pentru copii, un produs pentru animale de companie sau orice alt produs popular. Puteți chiar să lucrați cu mai mulți furnizori care au un proces de onorare automatizat.

Un alt lucru bun despre dropshipping este alegerea mediului de vânzare. Puteți vinde printr-un magazin de social media, un site web dedicat aplicației și multe alte surse. Vom vorbi despre aceste opțiuni puțin mai târziu.

Util pentru automatizare

În ultima vreme, automatizarea a devenit o parte considerabilă a lumii afacerilor. Acesta permite unui proprietar de afaceri să accelereze procesele, să sporească productivitatea și să-și sporească gradul de conștientizare a pieței.

Există o mulțime de aplicații precum Sell The Trend care vă pot ajuta să automatizați multă muncă. Aceste aplicații vă ajută să gestionați inventarul virtual pentru a reduce erorile de preț, pentru a îmbunătăți eficiența ciclului de afaceri și pentru a economisi mult timp.

Oportunități transfrontaliere

Dropshipping vă permite să vindeți produse dintr-o țară în alta. În acest lanț de aprovizionare, trebuie doar să lucrați pentru a crea o coordonare între clienții dvs. și furnizorul de dropshipping și să lăsați sarcinile grele pe seama furnizorilor.

Lucrul despre dropshipping este că nu este blocat într-un loc. Nu există o locație fizică, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință la clienții din China și să vindeți un produs din India sau din oricare dintre țările din apropiere. Nu există nicio limitare a granițelor, vânzătorilor sau clienților.

Cine ar trebui să adopte Dropshipping?

Cine ar trebui să trimită

Ar trebui să începi o afacere de dropshipping? Dropshipping-ul este o oportunitate flexibilă, cu risc scăzut și investiții reduse, care vă poate ajuta să creați o bază pentru o afacere de încredere. Dar, nu este un geniu care te poate face miliardar peste noapte. Va fi nevoie de timp, răbdare și, desigur, ceva muncă pentru a obține un nivel bun de succes în acest domeniu.

Antreprenorii care pot obține cele mai bune rezultate din aceasta sunt următorii:

  • Validarea antreprenorului – doriți să testați idei. Deoarece dropshippingul are costuri de pornire scăzute, puteți testa cu ușurință dacă ideile dvs. vor funcționa.
  • First Timers sau Budget Entrepreneur – este posibil să aveți o diplomă de master în afaceri sau să fi citit fiecare revistă de afaceri; nu va fi niciodată de ajuns. Experiența de pe teren este mult diferită de ceea ce veți auzi sau veți vedea oriunde.
  • Antreprenor Walmart –  mulți antreprenori sunt interesați să vândă mai mult de un tip de produs sau model. Dacă și tu ești unul dintre acești antreprenori, dropshipping-ul este ceva care te poate ajuta.

Cu excepția cazului în care aveți un contract de acord de dropshipping cu o anumită marcă, îl puteți folosi pentru a vinde produse de diferite tipuri fără probleme.

Ceea ce este și mai bun este că nu există un anumit contract de magazin, magazin sau contract de dropshipping, așa că aveți chiar și flexibilitatea de a adăuga orice produs sau nișă de produse conform dorințelor dvs.

Noțiuni introductive cu modelul Dropshipping

Dropshipping-ul poate fi o afacere cu buget redus, dar este totuși o afacere, ceea ce înseamnă că trebuie să planificați fiecare mișcare pe care o faceți. De asemenea, înseamnă că trebuie să cunoașteți concurența, să aveți claritate cu privire la publicul dvs. și să găsiți instrumentele potrivite pentru job.

Aruncă o privire la următoarele puncte. Ei vă vor ghida cum să începeți o afacere de dropshipping și, de asemenea, vă vor ghida prin pașii de care veți avea nevoie pentru a asigura succesul acesteia.

1. Selectați O nișă

Ce este o nișă? O nisa este o categorie de produse. „Bucătărie” este o nișă. „Pantofi” este o nișă. Apoi, există sub-nișe. De exemplu, „pantofii de femeie” sunt o sub-nisa de pantofi. „pantofi sport” este, de asemenea, o sub-nisa de pantofi.

Alegerea unei nișe înseamnă construirea unui magazin doar pentru acea nișă. Deci, dacă îți construiești un magazin de pantofi, nu vei vinde decât pantofi.

Motivul pentru care recomandăm acest lucru este simplu: specializarea. Nu poți fi un adept în toate meseriile. Imaginează-ți doar dacă ai un magazin care vinde pantofi și mașini de găurit electric – nu se potrivesc, iar vizitatorii site-ului tău vor fi confuzi.

Alegerea unei nișe vă oferă următoarele beneficii:

  • Vă puteți marca cu ușurință magazinul ca expert pentru acea nișă
  • Este mai ușor să gestionezi produsele
  • Veți găsi public rapid

Mulți dropshipper eșuează la acest pas. Ceea ce fac de obicei este să vândă totul, ceea ce este fundamental greșit. Dacă te gândești bine, companiile de succes au o nișă. Nișa Nike este îmbrăcămintea sport. Bosche este despre scule electrice. Ca atare, ar fi bine să facem ceea ce fac ei – să fim specialiști în ceva.

SFAT PRO: Sell The Trend oferă NEXUS, un instrument de selecție a produselor care vă ajută să decideți ce nișe și produse au cea mai mare cerere.

2. Cercetați achizițiile clienților

Redați câteva întrebări legate de nișa sau produsul dvs. identificate și porniți pentru un sondaj. Discutați cu unii clienți și observați problemele comune cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi. Vă va informa despre preferințele lor, vă va stimula loialitatea clienților și va găsi categoriile de produse care au mai mult potențial de vânzare.

De exemplu, cea mai mare problemă cu care se confruntă majoritatea populației actuale este poluarea. Așadar, vânzarea de articole care promovează pământul verde unui public căruia îi pasă de mediu ar putea fi o opțiune foarte puternică pentru a baza o afacere.

3. Verificați tendințele

Există o mulțime de site-uri de comerț electronic care folosesc deja dropshipping; le poți folosi în avantajul tău. Puteți vizita unele dintre site-urile online populare precum Aliexpress și Amazon și puteți identifica cele mai căutate produse cele mai vândute.

Folosind Sell The Trend’s AliExpress sau Amazon Explorers, este foarte ușor să găsești astfel de produse în cel mai scurt timp.

Combină asta cu Nexus Research Machine, care reunește cele mai performante produse de pe mai multe platforme de comerț electronic și ar trebui să fie rapid să găsești produse care fac bani cu conversie ridicată pentru noul tău magazin dropshipping.

Produse în tendințe NEXUS

4. Găsiți produsele perfecte pentru modelul de afaceri Dropshipping

Trebuie să cercetezi produsele de nișă aleasă și să-l alegi pe cel mai puternic dintre ele. Folosind o platformă precum Sell The Trend with Store Intelligence și instrumentele Dropshipping Product Research , puteți vedea ce produse sunt populare pe Facebook și ce produse ar fi bine să le vindeți și în magazinul dvs.

Sfat pro: Unul dintre cele mai importante aspecte ale dropshipping-ului este selecția de nișă. Nu vinde ceva ce nu înțelegi.

Criterii pentru acel produs Dropshipping perfect

Criterii de produs NEXUS

Următoarele sunt lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a selecta orice produs pentru magazinul dvs. dropshipping.

1. Prețurile cu amănuntul și prețurile cu ridicata

În dropshipping, prețul produselor cu amănuntul joacă un rol esențial. Dacă produsul dvs. este prea costisitor, clienții îl vor cumpăra rar, iar dacă este prea ieftin, marja de profit nu va fi suficientă pentru dvs.

Avand in vedere marja de profit de 15%-45%, trebuie sa tintesti spre un produs care sa echilibreze atat pretul cat si rata de vanzare. Trebuie să găsești produsele care pot funcționa pentru startup-ul tău, precum și să îndeplinească așteptările clienților.

Pagina Sell The Trend NEXUS Product Research vă permite să verificați rapid marja de profit a unui produs, precum și să vedeți prețul mediu pentru care este vândut în magazinele din întreaga lume. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a evalua popularitatea și marjele de profit ale unui produs.

2. Greutate și dimensiuni

Furnizorul de dropshipping care livrează produsul va deduce orice preț de transport din prețul total de vânzare al produsului. Asta înseamnă că articolele mai grele vă afectează rezultatul final, pe măsură ce mai mulți bani sunt direcționați pentru transport.

O modalitate evidentă de a atenua acest lucru este gestionarea dimensiunii și greutății produselor pe care le alegeți pentru magazinul dvs. Deci, alegeți un produs care are o valoare de piață bună, dar are o greutate mai mică. Va fi mai ieftin de expediat și vă va crește profitul.

3. Ratele de rotație ale produsului

În calitate de comerciant cu amănuntul online, o mare parte din timpul dvs. va fi petrecut cercetând și adăugând produse noi în magazinul dvs. Dacă alegeți un produs care continuă să se schimbe sau să se actualizeze, va trebui să continuați să schimbați acest conținut. Va fi costisitor, va consuma mult timp și va consuma o sumă din profitul dvs. Este posibil să trebuiască, de asemenea, să suferi stresul de a ține pasul cu paginile de produse în schimbare.

4. Utilizabilitatea și durabilitatea produsului

20% din produsele de comerț electronic se întorc furnizorului din cauza daunelor. Poate că nu vă va costa investiții, dar vă va costa timp și vă va scădea valoarea mărcii. Așadar, căutați produsele care sunt mai durabile și au mai puține șanse de deteriorare în timpul livrării.

Pagina de cercetare a produselor din Sell The Trend este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vedea dacă un produs înregistrează o mulțime de returnări de la clienți. Asigurați-vă că evitați acele produse altfel, ați putea ajunge să pierdeți bani, deoarece randamentele vă consumă nu numai profiturile, ci și timpul și chiar răbdarea.

5. Acel factor WOW

Un alt aspect important de luat în considerare atunci când alegeți un produs pentru magazinul dvs. este dacă acesta are un factor WOW care poate atrage un potențial cumpărător.

Produsele care au acea calitate specială vor zbura de pe raftul virtual mult mai repede decât produsele obișnuite sau plictisitoare. Dacă întâlnești un produs care te face să crezi „huh… ăsta este un produs foarte tare”, atunci s-ar putea să fi localizat un astfel de produs.

Furnizori Dropshipping Romania

Găsirea furnizorilordropshipping furnizori

Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 - Contact +4 0750 402 940
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul Dropshipping în 2025

dropshipping, dropsh, dropshipping ce inseamna, vida xl dropshipping, dropshipping emag, totul despre dropshipping, dropshipping digital, despre dropshipping, furnizori dropshipping, produse dropshipping, curs dropshipping, vreau sa fac dropshipping, afacere dropshipping, eshop dropshipping, dropshipping furnizori, dropshipping ce este, furnizor dropshipping, dropshipping pas cu pas, curs de dropshipping, tot ce trebuie sa stii despre dropshipping, platforme dropshipping, sistem dropshipping,
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 – Contact +4 0750 402 940 Ce este Dropshipping-ul? Ghidul Dropshipping în 2025

dropshipping, dropsh, dropshipping ce inseamna, vida xl dropshipping, dropshipping emag, totul despre dropshipping, dropshipping digital, despre dropshipping, furnizori dropshipping, produse dropshipping, curs dropshipping, vreau sa fac dropshipping, afacere dropshipping, eshop dropshipping, dropshipping furnizori, dropshipping ce este, furnizor dropshipping, dropshipping pas cu pas, curs de dropshipping, tot ce trebuie sa stii despre dropshipping, platforme dropshipping, sistem dropshipping,

Știi marjele de profit pe care vrei să le câștigi și produsele pe care vrei să le vinzi, așa că următorul lucru de care ai nevoie este un furnizor care să ofere aceste produse la un preț mic.

Următoarele sunt modalitățile mai comune de a găsi cei mai buni furnizori de dropshipping pentru afacerea dvs. Puteți să le utilizați pentru a pregăti o listă de potențiali retaileri și apoi să-i evaluați pentru a-i identifica pe cei care se potrivesc nevoilor dvs.

Căutând online

Deschideți browserul web și introduceți numele produsului cu „furnizor” la sfârșit. Apoi puteți aduna informațiile de contact ale unor furnizori de acolo și apoi îi puteți contacta prin e-mail sau telefon. Majoritatea companiilor au, de asemenea, forumuri online pentru întrebări și servicii pe site-ul lor.

Contactați un producător

Dacă intenționați să vindeți produse de marcă, găsiți contactul producătorilor săi și contactați-i direct. Unii dintre producători vă vor oferi cu ușurință serviciile de care aveți nevoie și, dacă nu, le puteți solicita punctele de vânzare sau dealerii en-gros.

Angrosisti

Contactați unii proprietari de magazine și servicii de livrare și aflați despre dealerii angro care lucrează în zona dvs. Puteți apoi să le vizitați direct cu ideea dvs. și să le cereți sprijinul. Dacă propunerea dvs. este suficient de bună și angrosismul o consideră profitabilă, vă veți obține produsul în cel mai scurt timp.

Directoare de furnizori

Aceasta este de departe cea mai ușoară și imediată metodă. Există o mulțime de directoare cu furnizori care vă arată milioane de produse cu furnizorii lor asociați.

Site-urile web precum AliExpress și DHGate oferă o modalitate convenabilă de a intra în legătură cu furnizorii care vând exact produsele care vă interesează.

Tot ce trebuie să faceți este să căutați produsul de care aveți nevoie, să găsiți un furnizor care îl vinde, să adăugați acel produs în magazin și să utilizați un software de onorare a comenzilor dropshipping pentru a automatiza întregul proces.

Sell ​​the Trend te conectează automat cu furnizori Aliexpress la prețuri reduse pentru produsul exact pe care îl iei în considerare, folosind butonul convenabil „Sursă din Aliexpress” situat pe paginile produselor.

Buton AliExpress pentru furnizori

Cum se selectează un furnizor

Trebuie să vă bazați pe furnizor pentru păstrarea stocurilor, menținerea calității produselor, îndeplinirea comenzilor, livrarea la timp și aproape toate aspectele primare ale managementului produsului al afacerii dumneavoastră.

Alegerile pe care le faci la acest lucru vor avea un efect direct asupra reputației și profitului afacerii tale. Prin urmare, chiar și o mică greșeală în acest pas nu este tolerabilă.

Următoarele sunt lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un furnizor:

Validare

Nu toți producătorii sau vânzătorii angro sunt deschiși la dropshipping. Contactul cu un furnizor va însemna pierdere de timp și dezamăgire. Prin urmare, înainte de a vizita orice furnizor sau producător, verificați antecedentele acestora și asigurați-vă că sunt dropshippers.

Experienţă

Ca o afacere startup, ultimul lucru de care veți avea nevoie este un furnizor cu lipsă de experiență. Vă va complica afacerea și ar putea duce la eșec. Nu te poți baza pe nimeni care nu este un profesionist pentru a se ocupa de acest aspect esențial al afacerii tale. Deci, dacă bănuiți că furnizorul nu are experiență, mergeți în altă parte.

Continuați să căutați până când găsiți vânzătorul cu un record în dropshipping și puteți asigura desfășurarea lină a afacerii. Poate dura ceva timp, dar este vital.

Taxe de comandă

Dropshippers se vor ocupa de toată funcționalitatea lucrării, de la ambalare până la livrare. Deci, este destul de evident că vă vor percepe o mică parte din profitul dvs. pentru serviciile lor. La urma urmei, ei trebuie să plătească chiria și taxele de stocare.

Cu toate acestea, această taxă este de obicei limitată la câțiva dolari (în funcție de prețul produsului). Dacă furnizorul te costă mai mult decât atât, să zicem 50% din profitul tău, lasă-le să plece.

Chiar și cu cele mai competitive prețuri sau gamă de produse, acestea nu vă vor ajuta la nimic.

Opțiuni de livrare

Potrivit studiilor, 95% dintre cumpărătorii din comerțul electronic au declarat că prețurile de transport sunt un punct important pentru efectuarea unei achiziții. Un alt sondaj realizat de Walker Sands a mai arătat că 79% dintre clienții din SUA au șanse mai mari să cumpere produse cu transport gratuit.

53% dintre clienții din SUA au spus chiar că nu ar cumpăra un produs dacă nu ar ști despre sosirea lui exactă.

statistici de expediere

Sursa imagine: walkersands.com

Statisticile arată destul de clar că majoritatea comenzilor tale vor fi afectate de politica și prețurile tale de livrare. Deci trebuie să vă asigurați că furnizorul pe care îl alegeți este la standarde pentru acest aspect al afacerii. Furnizorul trebuie să ofere o estimare exactă a timpului de livrare și să informeze clientul cu date în timp real.

În plus, furnizorul ar trebui să aibă și politici clare pentru returnarea produselor. Aproximativ 68% dintre cumpărătorii online iau în considerare acest lucru înainte de a cumpăra un produs.

Statistici privind politica de returnare

Sursa imagine: marketingland.com

Mai multe statistici privind politica de returnare

Calitatea produsului și a fotografiilor

Imaginile pe care le plasați pe site-ul dvs. trebuie să fie clare și reale. Aproximativ 22% din totalul produselor care sunt returnate dealer-ului se datorează diferenței dintre produsul real și fotografiile acestuia.

Motive pentru care consumatorii returnează produse

Sursa imagine: cdn.business2community.com

Potrivit unui articol despre comerțul cu amănuntul pe internet, 47% dintre respondenți au spus că trebuie să returneze produse pentru că nu corespund așteptărilor lor.

Deci, este destul de clar că un furnizor care nu poate produce imagini de calitate și nu poate asigura calitatea produsului nu este o opțiune bună pentru afacerea dvs. Aveți nevoie de un profesionist angajat, care este dedicat așteptărilor clienților pentru a crește pe piața dropshipping.

Sfat profesionist: furnizorul și produsul dvs. pot face sau distruge afacerea dvs. de dropshipping.

Evaluarea canalelor de vânzări

Evaluarea canalelor de vânzări

După ce ați învățat pașii necesari pentru a începe dropshippingul și ați finalizat munca inițială, este timpul să faceți față pieței. Este timpul să găsiți o platformă pentru a încărca imaginea produsului și a începe să vă vindeți produsele.

Există o mulțime de platforme disponibile pe care le puteți folosi. Iată care sunt cele mai preferate opțiuni disponibile.

Amazon

Dacă doriți să vindeți fără probleme și rapid, Amazon este o necesitate pentru dvs. Magazinul este, de departe, una dintre cele mai mari afaceri de comerț electronic din lume. Studiile au arătat că acest gigant din industrie, de unul singur, achiziționează peste 45% din piața totală de comerț electronic din Statele Unite.

Venituri din comerțul electronic până în 2029

Sursa imagine: statistica.com

Averea netă a companiei este de aproximativ 232 de miliarde de dolari SUA, iar câștigurile sale anuale din anul precedent (2018) s-au închis la 10,07 miliarde de dolari.

Din fericire, 34% din vânzările Amazon sunt prin dealeri terți. Înseamnă că și tu poți deveni parte a acestei mari companii și poți câștiga profit prin vânzarea prin intermediul platformei sale.

Alte beneficii ale începerii dropshipping-ului cu Amazon sunt:

statisticile cotelor de vânzări

Sursa imagine: emstatic.com

Boost rapid

Conectarea la Amazon ar însemna că veți primi o aplicație, un site web și toate celelalte resurse de care veți avea nevoie. Trebuie să vă înscrieți pentru contul de vânzător Amazon și sunteți gata să vindeți.

Mai puțină muncă de promovare

Amazon este cel mai mare nume din lumea comerțului electronic. Înseamnă că nu trebuie să faci reclame, bannere sau să rulezi o campanie pentru a-ți promova produsul. Odată ce ați încărcat fotografiile produsului, Amazon se va ocupa de găsirea utilizatorilor relevanți, de a le trimite prin e-mail, de a urmări progresul și de toate celelalte aspecte. Nu este absolut nevoie de munca de promovare din partea ta.

Trafic mare

Obținerea de trafic pentru o nouă afacere este o sarcină dificilă. Clienții sunt mai reticenți să cumpere cu un utilizator necunoscut și adesea îi evită. Cu toate acestea, cu Amazon, nu te vei confrunta cu astfel de probleme. Site-ul are în prezent peste 310 milioane de utilizatori activi, ceea ce înseamnă că este de încredere. Așa că conectarea cu ea te va face să arăți mai demn de încredere. Prin urmare, puteți vinde fără nicio problemă.

Contra folosirii Amazon

Fiecare lucru bun are întotdeauna unele defecte, iar serviciile Amazon nu fac excepție. În timp ce majoritatea dintre ei nu sunt depășitori, este obligatoriu să știi totul înainte de a te scufunda în a fi vânzător Amazon.

Deci, aruncați o privire la dezavantajele utilizării Amazon dropshipping :

1. Taxe

Amazon vă oferă o aplicație de marketing și o mulțime de alte servicii. Cu toate acestea, toate au un preț. Comisioanele sunt de obicei cuprinse între 10-15% din costul total al produsului dumneavoastră. Nu este atât de mare, dar poate cauza multe probleme dacă marjele dvs. de profit sunt scăzute.

2. Scurgere de date

Când vindeți într-o aplicație terță parte, nu vă puteți aștepta la multă confidențialitate pentru aceasta. Aplicația Amazon vă permite să faceți afaceri liber, dar toate datele dvs. de vânzări sunt accesibile. Dacă Amazon dorește, poate folosi datele pentru a găsi cei mai bine vânduți și să le folosească pentru a-și consolida implicarea în acea nișă (nimeni nu spune că Amazon o va face, este doar o posibilitate).

3 Lipsa de conectivitate cu clientul

Consumatorul care îți cumpără produsul prin Amazon nu va ști despre afacerea ta. Vă va oferi vânzări, dar nu vă va ajuta să creșteți relațiile pe termen lung cu clienții dvs. În plus, Amazon are multe de făcut decât să-și facă griji pentru vânzătorii săi terți.

4. Fără personalizare

Amazon are logo-ul, designul web, interfața aplicației și tehnicile de marketing. Înseamnă că nu aveți dreptul să personalizați sau să personalizați nimic pentru clienții dvs. Fără personalizare, magazinul tău va arăta aproape la fel ca și celelalte, ceea ce înseamnă că nu te poți aștepta să câștigi un nume de piață sau o reputație cu el.

eBay

ebay

eBay a început ca un site de licitații pentru vânzarea de produse vechi, dar acum a devenit unul dintre cele mai mari site-uri de comerț electronic. Are peste 180 de milioane de utilizatori activi și este al doilea cel mai mare magazin de comerț electronic, chiar lângă Amazon.

Potrivit unor studii, site-ul a avut venituri de 10,746 miliarde în 2018 . Următoarele sunt motivele care vă vor ajuta cu alegerea dvs. privind alegerea eBay ca canal de vânzare.

Pro

eBay este destul de asemănător cu magazinul Amazon. Poate fi un pic mai mic ca scară, dar toate politicile sale sunt aproape aceleași. Prin urmare, avantajele acestor două magazine sunt și ele identice. Iată care sunt beneficiile pe care le veți obține cu eBay:

  • Început pentru afacerea dvs
  • Acces la mai mulți consumatori potențiali și un public mai larg
  • Marketing robust și activ
  • Fără bătaia de cap de a crea și rula un site web

Contra

eBay poate fi util, dar este încă un magazin terță parte, așa că te vei confrunta cu câteva obstacole suplimentare care operează în conformitate cu regulile sale.

Iată câteva dezavantaje care vin cu dropshipping-ul pe eBay:

1. Taxe de listare

Cel mai mare dezavantaj al vânzării pe o aplicație cunoscută sau pe un site de comerț electronic este taxele de listare. eBay vă percepe 10% din costul produsului ca taxe pentru vânzarea cu ele. Cu produse care au o marjă de profit mai mică, această taxă vă poate consuma rapid toate profiturile.

2. Monitorizare constantă

eBay poate fi cunoscut pentru vânzarea de produse, dar este un site de licitații. Prin urmare, va trebui să monitorizați în mod constant și să re-listați produsul pe care doriți să îl vindeți. Există câteva instrumente de automatizare pentru el, dar este încă o bătaie de cap.

3. Nepersonalizat

eBay vă permite să vă conduceți afacerea cu amănuntul, dar nu vă oferă niciun drept de a crea pagini cu valoare adăugată. Aplicația are câteva șabloane de modele pregătite în prealabil și trebuie să rămâneți cu ele.

4. Fără conexiuni pe termen lung

Există o mulțime de vânzători pe eBay, ceea ce înseamnă că majoritatea clienților tăi vor fi cumpărători unici. Nu aveți un nume de marcă, comunicare cu clienții, design sau orice alt lucru care să lumineze afacerea dvs.

Prin urmare, vânzarea pe această platformă va beneficia de reputația sa și nu va face nimic pentru numele mărcii dvs.

Banner pe blog pentru desktop

Cu propriul magazin

Cel mai bun mod de a începe și de a conduce o afacere profitabilă de dropshipping este să vă construiți propriul magazin. Puteți folosi site-uri web precum Shopify , BigCommerce și multe altele pentru a crea un magazin personalizabil pentru comerțul dvs. electronic.

Pagina de pornire Shopify

Vânzarea prin magazinele Facebook sau Instagram este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru un startup. Facebook dobândește de unul singur peste 2,38 miliarde de utilizatori lunar din întreaga lume. Dacă reușiți să redirecționați chiar și o fracțiune din acești utilizatori către magazinul dvs. Facebook, profiturile vor fi mult mai mari decât vă puteți aștepta. Peste 50 de milioane de companii folosesc deja Facebook pentru a-și vinde produsele și primesc aproximativ 2,5 miliarde de comentarii pe lună.

Iată avantajele și dezavantajele vânzării cu propriile magazine:

1. Control

Proiectați un magazin astfel încât veți avea dreptul să personalizați fiecare aspect în funcție de nevoile dvs. Este un lucru foarte grozav pentru a adăuga valoare produselor tale, a optimiza aspectul, a face pagina informativă și a face o mulțime de lucruri.

Aceste lucruri, pe termen lung, nu numai că vor construi o afacere activă, dar vă vor ajuta și să obțineți o reputație pe piață, ceea ce este o necesitate pentru înființarea unei afaceri.

2. Design

Cu prezența unor platforme precum Shopify, Bigcommerce, Wix și altele, aveți sute de opțiuni de design. Nu există nicio limitare și economisește foarte mult timp. Nu trebuie să așteptați aprobarea sau altceva, doar conectați-vă, trageți elementele de design dorite, configurați produsele și sunteți gata să vindeți.

3. Mobile Ready

Crearea magazinului dvs. folosind software sau platforme recunoscute vă oferă flexibilitatea de a-l optimiza în funcție de cele mai recente tendințe.

Puteți chiar să-l faceți receptiv la smartphone-uri și având în vedere că 76% dintre consumatorii din SUA își folosesc telefonul pentru a face achiziții, această optimizare este foarte profitabilă.

statistici de achiziție de telefon

Sursa imaginii: https://www.pewresearch.org/

4. Cheltuieli reduse

Deținerea unui magazin reduce cel mai semnificativ factor care consumă profit, taxele de înregistrare. Majoritatea platformelor precum Shopify au o taxă pentru crearea de magazine, dar este vorba de arahide în comparație cu taxele de listare. În ceea ce privește vânzarea pe rețelele de socializare, este gratuită (cu excepția oricăror taxe de serviciu din sistemele de plată cu cardul de credit sau PayPal).

Contra

Singurul dezavantaj al dezvoltării unui magazin este achiziționarea de trafic. Clienții nu cunosc noul tău magazin, ceea ce înseamnă că va trebui să depui un efort suplimentar pentru a-ți promova afacerea.

De asemenea, este posibil să nu primești prea multă atenție în faza inițială a afacerii tale, ceea ce ar putea duce la dezamăgire – dar nu dispera, în secțiunea următoare vom discuta cum să atragi un aval de clienți în noul tău magazin de comerț electronic.

Campanii de achiziție de clienți de care veți avea nevoie

Achiziție de clienți

Cel mai important aspect al oricărui startup este marketingul. Este esențial pentru că nu poți câștiga dacă consumatorii nu au un motiv să aibă încredere în serviciul tău sau chiar să știe despre existența ta.

Trebuie să le spuneți despre beneficiile serviciilor dvs. și să le oferiți un motiv să treacă de la giganții de încredere în comerțul electronic și să cumpere de la dvs.

Studiile arată că 14% dintre startup-uri eșuează pentru că proprietarul afacerii nu acordă prea multă atenție marketingului.

Așadar, dacă nu doriți să deveniți un statistic, luați în considerare câteva strategii de marketing echilibrate și robuste. Următoarele sunt câteva tehnici de achiziție de clienți pe care le puteți utiliza:

Promovare rapida

Un lucru pe care îl știe fiecare om de afaceri este că banii atrag bani. Înseamnă că, cu cât faci o investiție mai înțeleaptă, cu atât vei câștiga mai mult profit. Același lucru este valabil și pentru dropshipping. Puteți obține o recunoaștere rapidă și mult mai mult profit dacă sunteți gata să investiți mai multe finanțe în ea.

Iată care sunt investițiile pe care le puteți face:

  • Reclame pe rețelele sociale – faceți publicitate și postați în mod regulat pe platformele de rețele sociale. Construiește o comunitate și transformă-ți marca într-o afacere favorabilă pentru specializarea ta.
  • Google Ads – faceți publicitate pe Google pentru a ajunge la public și clienți în toată lumea. Cu Google Ads, puteți face publicitate pe bloguri, jocuri Android, YouTube etc.
  • Influentori din rețelele sociale – lucrează cu influenți din rețelele sociale pentru a-ți promova marca. Le poți oferi bani sau produsul tău. În schimb, ei vă vor promova produsul către adepții lor.
  • Blogging – numit și marketing de conținut, poți scrie postări pe blog care să răspundă la întrebările oamenilor, să le rezolve problemele etc. Când blogul tău ajunge pe prima pagină a Google, oamenii care ne citesc blogul pot fi transformați sau transformați în clienți plătitori.
  • Marketing prin e-mail – utilizați campanii de marketing prin e-mail pentru a afla despre acești clienți și trimiteți-le e-mailuri personalizate pentru a vă promova afacerea

În cele din urmă, puteți face și marketing video pe YouTube sau TikTok. Încărcarea unui videoclip cu produsul sau serviciile dvs. este o modalitate excelentă de a învăța clientul despre ofertele dvs.

Elemente care duc la o afacere de succes cu dropshipping

creșterea banilor dvs
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 28

După ce știi totul despre cum să înființezi un magazin dropshipping și să-ți promovezi afacerea , este timpul să înveți despre secretele pentru ca acesta să aibă succes.

Iată care sunt elementele esențiale ale unui magazin online profitabil de dropshipping pe care ar trebui să le cunoașteți și pe care trebuie să le utilizați întotdeauna în startup-ul dvs.

1. Personalizare și specializare

Pentru a învinge concurența, trebuie să personalizați fiecare element al afacerii dvs. Trebuie să adăugați valoare întregului startup dropshipping. Ce te face unic? de ce ar trebui cineva să te aleagă pe tine în locul altuia?

2. Concentrați-vă pe SEO

Rezultatele de pe prima pagină a motorului de căutare Google obțin 91% din trafic , iar 32,5% din clicuri sunt pe primul link în sine. Prin urmare, folosește tehnici SEO pentru a-ți crește clasarea pe Google.

statistici de trafic de la google
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 29

Sursa imagine: searchenginewatch.com

3. Ține-l aproape de pasiunea ta

Daca incerci sa vinzi un produs pe care il folosesti sau esti pasionat de el iti va oferi claritate in toate aspectele sale. Îți va fi mai ușor să-l vezi din perspectiva clientului, ceea ce îți va crește șansele de a-l vinde mult mai confortabil. Mai mult, pasiunea pentru produs te va ajuta sa te concentrezi asupra muncii si o va face mai interesanta si placuta.

4. Încercați ușoare și durabile, apoi grele și fragile

Este ideal dacă încercați să rămâneți cu produse care nu se rup atât de ușor. Vă va ajuta să obțineți opțiuni de livrare mai simple și, de asemenea, să preveniți problemele legate de returnarea produselor.

5. Utilizați mai multe platforme

Nu rămâneți cu una sau două platforme de vânzare, alegeți mai multe platforme. Vă va ajuta să obțineți mai mult trafic și mai multe opțiuni. De asemenea, puteți prefera să vindeți prin vânzători regionali. Îl face pe client mai mulțumit decât comenzile de la un dealer internațional, deoarece timpul de livrare va fi mult mai rezonabil.

6. Lucrați la conținutul dvs

Clienții nu au un mod fizic de a vă simți produsul; imaginile și descrierile sunt singura modalitate de a o verifica. Prin urmare, încercați să le oferiți imagini clare și de înaltă calitate.

7. Stabiliți Relații

În dropshipping, trebuie să vă integrați cu o mulțime de furnizori și să îi conectați cu clientul. Prin urmare, este esențial să mențineți o relație sănătoasă cu toți furnizorii dvs. Trebuie să aveți abilități excelente de comunicare și capacitate de gestionare a presiunii.

Sfat bonus

Solicitați furnizorului dvs. un produs de probă pentru a asigura calitatea și durabilitatea acestuia. De asemenea, ar trebui să preferați să participați la evenimente legate de afacerea dvs. Vă vor informa despre tendințe și vă vor descoperi noi modalități de a asigura satisfacția și achiziția clienților.

Greșeli mortale care vă pot ucide afacerea de dropshipping

greșeli de dropshipping
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 30

Adesea, atunci când o persoană pășește în lumea afacerilor, nu este conștientă de realitatea acestui domeniu. Chiar dacă știi cum să începi un dropshipping și să stăpânești toate aspectele marketingului, există totuși câteva capcane de care trebuie să fii conștient. Există greșeli inevitabile pe care trebuie să le eviți pentru a asigura supraviețuirea afacerii tale. Greșelile comune și distructive pe care le fac dropshipperii sunt:

  • Lacune de comunicare între dvs., furnizorul dvs. și clienți
  • Ne așteptăm la rezultate rapide și bani ușori din dropshipping
  • Mod complicat, dificil de accesat și neorganizat de înregistrare a datelor de vânzări sau a informațiilor despre comandă
  • Lipsa promovării mărcii
  • Proces de returnare complicat și grăbit, cu opțiuni de returnare neflexibile
  • Lipsa de profesionalism în gestionarea unui client sau a unei situații problematice

Concluzie

Am parcurs un drum lung cu magazinul nostru online de dropshipping, nu-i așa? Până acum, ați dobândit cunoștințe complete despre începerea, conducerea, promovarea și extinderea unei afaceri noi.

Dropshipping-ul este cu siguranță o modalitate excelentă de a crea o sursă pasivă de venit. După suficientă practică și muncă asiduă, vă puteți aștepta să găsiți produse care vă pot aduce 1000 USD/zi și vă puteți concentra pe construirea mărcii dvs.

Deci, singurul lucru care vă rămâne este să vă îmbrăcați, să urmați pașii din acest articol și să vă scufundați în lumea largă a dropshipping-ului.

ezgif.com dropshipping Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025 - Servicii SEO! Optimizare SEO Bucuresti. Servicii SEO Bucuresti. SEO Bucuresti. Creare Site Web Bucuresti. SEO Bucuresti 0750 402 940
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul suprem în 2025
Ce este Dropshipping-ul? Ghidul Dropshipping în 2025
dropshipping, dropsh, dropshipping ce inseamna, vida xl dropshipping, dropshipping emag, totul despre dropshipping, dropshipping digital, despre dropshipping, furnizori dropshipping, produse dropshipping, curs dropshipping, vreau sa fac dropshipping, afacere dropshipping, eshop dropshipping, dropshipping furnizori, dropshipping ce este, furnizor dropshipping, dropshipping pas cu pas, curs de dropshipping, tot ce trebuie sa stii despre dropshipping, platforme dropshipping, sistem dropshipping,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *