Creare Site | Creare Site WebCreare Magazine Online cu Design Modern, Integrare plată online. Peste 200 de Site Web realizate.

Realizare Pagini Web – Creare Pagini Web

Proiectare, Dezvoltare, Gazduire Aplicatii Site Web si Mobile Android, IOS, Windows, Mac

Cere Oferta · ‎Portaluri Web MarketPlace · ‎Programe CRM · ‎Portofoliu · ‎Aplicatii Android, IOS

CREARE SITE
Creare site si aplicatii WEB profesionale. Combinam intr-un mod eficient calitatea si flexibilitatea cu eficienta din punct de vedere al timpului si resurselor alocate, totul la cele mai competitive tarife.

CREARE SITE UTILIZAND PLATFORME WEB:

Utilizarea platformelor pentru crearea unui site este o metoda tot mai raspandita in ziua de azi.

Avantajele oferite de alegerea unei astfel de metode sunt: calitatea design-ului, dar mai ales finalizarea site-ului cu un buget foarte redus. In plus un astfel de site, imediat ce a fost definitivat, are o platforma de administrare foarte usor de utilizat astfel incat continutul sa poata fi modificat fara sa ai cunostinte de web design. Pot fi create site-uri de prezentare sau corporate, magazine on-line, site agentii de turism sau imobiliare etc. In functie de scopul si obiectivele urmarite alegem impreuna o tema reprezentativa pe care o vom construi dupa cerintele tale. In cele mai multe cazuri simpla instalare a unei platforme sau teme predefinite nu este suficienta si anumite detalii ale continutului si design-ului vor fi adaptate de noi prin editarea si programarea acesteia astfel incat produsul final sa aiba un aspect unic si personalizat.

Creare site – Platforme. Editam orice platforma, cele mai cunoscute si utilizate fiind: WordPress, Open Cart, Magento, CS-Cart, etc.

SERVICII WEB COMPLETE:

Pe langa principalele activitati: realizare site-uri si pagini internet sau aplicatii WEB care sa va ajute in eficientizarea activitatii sau o mai buna gestionare a relatiilor cu partenerii, cresterea numarului de clienti si a volumului de vanzari, oferim si servicii complementare, necesare prezentei si promovarii pe internet.

Am finalizat cu succes sute de proiecte in industria on-line din cele mai variate domenii.

Servicii oferite:

inregistrare domeniu / gazduire site
realizare site-uri/ creare magazin online
aplicatii mobil iOS si Android
aplicatii ERP | CRM
editare grafica si design logo
optimizare pentru motoarele de cautare SEO
mentenanta si suport 24/7
campanii marketing dedicate.

Servicii optimizare seo, Promovare seo, optimizare seo cluj, optimizare seo bistrita Peste 14 Ani Experiență - Campanii SEO Vizibile Național 0750 402 940 Echipa noastră livrează campanii SEO inovatoare, setând trenduri noi în Online Marketing. Optimizare seo CLUJ Optimizare SEO Cluj | Servicii SEO Cluj | Optimizare SEO Site Optimizare seo in CLUJ de la Optimizare seo CLUJ si alte 7 firme cu numere de telefon. Gasiti in aceasta pagina si creare site in Cluj sau creare Servicii SEO Cluj Napoca | SEO Cluj - Optimizare SEO Servicii SEO Cluj Napoca – solutia pentru afacerea ta online. Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO. Optimizare SEO - Servicii Complete de Marketing Agenție Marketing cu Servicii Complete. Peste 8 ani experiență & 1 500 campanii gestionate
Servicii optimizare seo, Promovare seo, optimizare seo cluj, optimizare seo bistrita Peste 14 Ani Experiență – Campanii SEO Vizibile Național 0750 402 940 Echipa noastră livrează campanii SEO inovatoare, setând trenduri noi în Online Marketing. Optimizare seo CLUJ Optimizare SEO Cluj | Servicii SEO Cluj | Optimizare SEO Site Optimizare seo in CLUJ de la Optimizare seo CLUJ si alte 7 firme cu numere de telefon. Gasiti in aceasta pagina si creare site in Cluj sau creare Servicii SEO Cluj Napoca | SEO Cluj – Optimizare SEO Servicii SEO Cluj Napoca – solutia pentru afacerea ta online. Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO. Optimizare SEO – Servicii Complete de Marketing Agenție Marketing cu Servicii Complete. Peste 8 ani experiență & 1 500 campanii gestionate

REALIZARE SITE CREARE SITE SI APLICATII PERSONALIZATE:

In anumite situatii utilizarea platformelor fie nu este o solutie viabila pentru proiectul tau, fie nu este agreata.

Solutia in acest caz este crearea portalului utilizand limbajele de programare specifice mediului on-line (html, php, javascript, jquery, mysql). Creare unui astfel de site necesita in functie de cerinte un timp mai indelungat, dar solutia oferita va fi cu adevarat unica si se va diferentia de concurenta, care in mediul on-line este acerba.

Pe langa creare site-uri si portal-uri, avem experienta si in realizarea, crearea de aplicatii pentru mediul business de gestiune si management al afacerii (CRM – Customer Relationship Management, Internal Project Management, Management Financiar).

In cazul in care alegeti o astfel de solutie va putem pune la dispozitie si o platforma de administrare sau puteti opta pentru mentenanta lunara si modificarile ulterioare de design si continut le vom face noi.

CREARE SITE. CREARE SITE – AVANTAJE

Crearea site-ului cu noi iti aduce si alte avantaje, prin serviciile cu valoare adaugata, GRATUITE!

 1. Promovare GRATUITA pe portalul de afaceri Oceania.ro, imediat dupa lansarea site-ului.

Orice site creat are nevoie de promovare pentru a-si atinge scopul. Site-urile nou create au nevoie de timp pentru a fi indexate de principalele motoarele de cautare. Noi avem o solutie mai simpla: plasarea gratuit a unui banner de promovare pe Oceania, portal accesat de mii de utilizatori unici zilnic, atat persoane fizice cat si juridice. Perioada de timp este limitata in functie de spatiul disponibil.

 1. Acces la aplicatia SelfService

Prin SelfService, puteti urmari, on-line, in timp real, modul in care evolueaza proiectul tau si detalii despre fiecare actiune pe care am intreprins-o pentru a atinge obiectivul propus in intervalul de timp agreat. Accesul la SelfService il primiti imediat ce deveniti client, automat si GRATUIT.

WEB DESIGN SI PROGRAMARE

Crearea unei pagini WEB, realizarea unui site presupune imbinarea mai multor abilitati. Un site trebuie sa combine designul cu programarea, continutul cu armonia culorilor. Noi iti punem la dispozitie toate acestea si te consiliem astfel incat site-ul tau sa iasa in evidenta si sa-si atinga scopul propus.

SUPORT TEHNIC SI OPTIMIZARE
Finalizarea site-ului nu inseamna si atingerea obiectivului. Ai nevoie dupa realizarea site-ului de spatiu de gazduire, suport tehnic si mentenanta, dar mai ales de optimizarea continutului astfel incat motoarele de cautare sa-ti promoveze site-ul in cautarile cele mai relevante pentru obiectul de activitate propus.

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL

Cream, realizam si dezvoltam aplicatii mobile pentru companii pe platformele Android & iOS.
Furnizam solutii complet integrate cu toate platformele majore sau dezvoltam de la zero aplicatii pentru mobil.
Spune la ce te-ai gandit si noi venim cu cele mai bune solutii pentru a putea pune in practica la cele mai bune preturi proiectul dumneavoastra.
Imbinam cele mai noi tehnologii si concepute in asa fel incat sa afie cat mai placute utilizatorului final. Ne gandim la tot: de la design si usurinta in folosire pana la tehnici de optimizare a bateriei, a memoriei si al traficului Internet folosit. Aplicatiile sunt compatibilie cu toate tipurile de smartphone-uri si tablete.

Ce facem: Dezvoltare aplicatii mobil Android, iOS(Apple), Windows Phone.

Publicam aplicatiile in market-urile si store-urile oficiale (Google Play, AppStore, Windows Market).

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL

Dezvoltarea aplicatiilor mobile reprezinta unul dintre principalele noastre servicii. Datorită dezvoltarii foarte rapid și puternic in lumea telefoanelor de tip smartphone, aplicatiile concepute pentru acestea au devenit o legatura puternica intre utilizatori si cei care ofera servicii de dezvoltare aplicatii mobil.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile reprezinta o investitie de viitor care va imbunatati in mod evident afacerea ta. Crearea aplicatiilor Android reprezinta un proces complex insa rezultatele sunt garantate.

In tehnologie posibilitatile sunt nelimitate, de aceea un simplu concept sau o idee implementata profesional poate influenta semnificativ viitorul business-ului tau.

Aplicatiile mobile pentru Android sau IOS presupun in primul rand vizibilitatea brandului si fidelizarea clientului, doua din cele mai importante componente in mediul de afaceri actual.

Avantajele unei Aplicatii pentru mobil sunt multiple. Poate fi accesata din orice locatie daca exista conexiune la internet.
Aplicatiile mobile reprezinta unealta ideala pentru a tine clientii aproape. Potential crescut de atragere a clientilor noi si de fidelizare a celor existenti.

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL – CONCEPT

Ideea Ta
Realizam un caiet de sarcini si transpunem pe hartie ideea ta astfel incat sa gasim cea mai moderna si profesionala solutie in vederea dezvoltarii aplicatiei mobile.

Procesul Nostru
Echipa noastra se va ocupa atat de crearea design-ului, programarea aplicatiei cat si de optimizarea, publicarea si marketing-ul necesar dezvoltarii aplicatiei dumneavoastra.

Produsul Final
Tinand mereu legatura si oferindu-va posibilitatea sa vedeti in timp real modificarile aduse, proiectul dumneavoastra va arata exact cum vi l-ati imaginat.

Creare Magazine eCommerce

Website Design Cluj.
Designul site-ului de comerț electronic și magazinele electronice devin metoda preferată de vânzare pentru comercianții cu amănuntul.

În mod tradițional, vitrinele online erau exclusiv organizațiilor cu o putere uriașă de investiție.

Dezvoltarea platformelor de cumpărături precum Magento și WooCommerce și actualizările plug-in-urilor pentru WordPress au făcut ca designul site-ului de comerț electronic să fie o opțiune realistă pentru afaceri de toate dimensiunile.

Pătrunderea în lumea comerțului electronic poate fi dificilă și chiar puțin înfricoșătoare.

Obținerea unei echipe experimentate de dezvoltatori web, cum ar fi Blue Whale Media, ar putea face întregul proces fără durere.

Ca agenție cu o experiență de câțiva ani în designul site-urilor de comerț electronic, scopul nostru este să vă construim un magazin electronic funcțional și atractiv.

Odată ce site-ul a fost creat, lucrăm unul la unu cu clienții noștri pentru a ne asigura că știu cum să profite la maximum de noile lor vitrine.

Web Development Cluj

echipa de dezvoltare web, cred că dezvoltarea web se referă la estetica unui site web și experiența utilizatorului. Pe de altă parte, dezvoltarea web implică programare expertă și este legată de funcționalitatea unui site web. Deci, atunci când aveți nevoie de programare expertă, câteva funcții avansate pentru site-ul dvs. web sau o aplicație web autonomă, trebuie să discutați cu echipa de dezvoltare web.

Când aveți nevoie de un plugin WordPress personalizat, de exemplu, sau doriți să vă integrați site-ul web cu profilul Amazon, aveți nevoie de un dezvoltator web. Dezvoltarea web implică utilizarea unor limbaje de codare, inclusiv HTML5, CSS3, PHP, JavaScript și JQuery

Echipa noastră de dezvoltare web.
Programatorii noștri seniori în dezvoltare web vor da formă ideilor tale și vor construi funcționalități personalizate și aplicații web care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Echipa noastră internă de dezvoltare web oferă o gamă largă de servicii, inclusiv API-uri pentru agenți imobiliari, forumuri, sisteme de rezervare, integrare eBay/Amazon, experiențe de realitate virtuală și logo-uri 3D. Folosim cea mai recentă tehnologie pentru a îmbunătăți funcționalitatea și experiența utilizatorului. Ideile și inovația se află în centrul serviciilor noastre de dezvoltare web și ne mândrim să furnizăm soluții care îndeplinesc cerințele clienților noștri.

Website Portfolios

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Cobnut Homes Brochure, Premium

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Repair My Crack Ecommerce

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Ellingham – Premium Bespoke Booking

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Agora Micro-Finance – Mobile First Premium

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

PMC 345 / PMC Consultancy Listings, Premium

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Electronic Art (Helpful Handyman) Basic, Brochure

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Instruments to Industry Rebuild Ecommerce

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

North West Lead Rebuild Brochure

CREARE MAGAZIN ONLINE – 0750 402 940

Creare magazin online la cheie!

Esti in cautare de creare magazin online complet administrabil? SEOADS vine in intampinarea celor mai inalte exigente cu o vasta experienta in servicii online acumulata din 2004 pana in prezent si un numar considerabil de peste 1580 proiecte de realizare websiterealizare magazin virtual, aplicatii web personalizate dedicate comertului online si portaluri personalizate finalizate cu succes.

  creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,creare site uri web profesionale,

Va oferim solutii complete de realizare magazin online la cheie oferind cele mai inalte standarde de calitate existente pe piata. Fiecare proiect web dezvoltat va avea in componenta sa un panou de administrare protejat cu utilizator si parola prin intermediul caruia veti putea administra comenzile, produsele, categoriile sau paginile statice. Platforma utilizeaza tehnologii de ultima generatie cum ar fi HTML5, CSS3, PHP, MySQL si Javascript.

Alegand sa colaborati cu SEOADS  , veti beneficia de intreaga experienta a echipelor tehnice specializate pe furnizarea serviciilor profesionale de realizare magazin online si realizare site.

Fiecare proiect web dezvoltat de programatorii nostri utilizeaza cea mai performanta platforma de comert electronic disponibila, care va pune la dispozitie un numar enorm de facilitati si module pentru ca magazinul online contractat sa beneficieze de toate elementele necesare spre buna desfasurare a activitatii in mediul online. Printre aceste facilitati regasim administrare intuitiva a produselor si categoriilor din cadrul magazinului online, managementul stocurilor, statistici si rapoarte detaliate pentru vizite si vanzari, efectuarea comenzilor in regim “one page” sau “multi page” fara inregistrare cont client sau cu inregistrare cont client in functie de preferinta dumneavoastra, editarea facila a continutului, informatiilor si datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi procentuale sau cu suma fixa (pret taiat), abonare la newsletter, promotii prin vouchere generate de catre dvs. si multe alte facilitati existente.

 

CE OPTIUNI CONTINE PACHETUL DE CREARE MAGAZIN ONLINE?

Pachetul promotional de creare magazin online complet administrabil cuprinde toate optiunile necesare pentru proiectarea, dezvoltarea si lansarea website-ului de comert online in mediul virtual, dupa cum urmeaza:

 • design grafic adaptat specificului fiecarui tip de afacere
 • design grafic responsive (adaptare automata a magazinului online pentru orice tip de dispozitiv mobil, tableta, laptop/desktop)
 • panou de administrare protejat cu utilizator si parola din care se pot face operatiuni precum:
  • adaugare produse noi
  • editare produse existente
  • stergere produse existente
  • procesare comenzi efectuate de catre clienti (validare, stergere, retur) in cadrul magazinului virtual
  • procesare categorii (adaugare, stergere, editare)
 • sistem de pagini statice (ex. pagini: termeni si conditii, livrare si returnare, etc)
 • motor de cautare intern in cadrul panoului de administrare
 • motor de cautare front-end care faciliteaza utilizatorilor identificarea produselor cu usurinta
 • optiune pentru generarea cupoanelor promotionale (tip voucher) pentru stimularea ratei de conversie
 • formular de contact cu trimitere a mesajului direct in casuta de email
 • configurare adrese de email personalizate (ex. contact@denumirewebsite.ro) nelimitate
 • Configurare slider personalizat in cadrul primei pagini (minim 3 imagini)
 • Asigurare suport tehnic gratuit timp de 12 luni (acopera orice interventie de ordin tehnic care va asigura buna functionare a magazinului online)
 • Integrare galerie foto profesionala in pagina produsului
 • posibilitate gestiune stoc produse (posibilitate de vanzare produse in limita stocurilor disponibile)
 • La cerere: modul conversie valutara – posibilitate comercializare produse in 2 sau mai multe monede internationale in functie de necesitate
 • Integrare sistem de plata ramburs
 • Integrare sistem de plata transfer bancar
 • Integrare sistem plata cu cardul prin MobilPay (Netopia System)
 • Configurare sistem magazin virtual pentru interconectarea cu SmartBill in vederea emiterii facturilor online
 • Sistem de statistici detaliate pentru accesari, comenzi, stocuri, s.a.m.d.
 • Sistem de autentificare clienti protejat cu utilizator si parola
 • Furnizare manual de administrare aferenta proiectului de tip creare magazin online.

 

OPTIUNI BONUS PENTRU PACHETUL DE REALIZARE MAGAZIN VIRTUAL

 • Integrare buton „apelare rapida” in cadrul variantei de mobil.
 • Sistem de comunicare instant (LiveChat) prin WhatsApp
 • Pachetul de gazduire web furnizat in cadrul ofertei de creare magazin online dispune de un sistem firewall si antivirus asigurand un climat securizat.
 • Inregistrare domeniu web cu extensia .RO furnizat gratuit timp de 12 luni.
 • Instalare si configurare certificat de securitate SSL gratuit 12 luni (cu posibilitate de reinnoire gratuita pentru urmatoarele 12 luni)
 • Configurare pagina Facebook Business
 • Instalare si configurare Google Analytics
 • Asigurare montaj video publicitar care va fi publicat pe Youtube si/sau pe pagina de Facebook aferenta magazinului online.
 • configurare locatie Google Business si integrarea locatiei in sectiunea de contact aferenta magazinului virtual
 • Implementare avertisment cookies si politica de confidentialitate (conformitatea magazinului online cu reglementarile GDPR)
 • implementare sistem de tip BLOG care va permite publicarea articolelor cu afisaj pe prima pagina aferenta magazinului virtual
 • Dezvoltare logo in format JPG
 • Asigurarea garantiei de buna functionare a magazinului online timp de 12 luni (acoperim orice interventie de ordin tehnic in cazul aparitiei unei erori, oferind solutii de remediere in 24-48 ore).

 

DE CE SA ALEGI SEOADS  PENTRU CREARE MAGAZIN ONLINE?

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,
https://seoads.ro/creare-site-web

Fiecare solutie tehnica in materie de creare magazin online oferita de compania noastra este complet administrabila. Astfel veti beneficia de flexibilitate maxima in administrarea continutului (produse, categorii, articole blog) sau alte elemente editabile publicate. Prin intermediul panoului de administrare aferent magazinului online dezvoltat de noi, modificarea continutului (produselor comercializate sau categorii) va deveni o joaca! Administrarea unui magazin online este mult mai usoara si mai intuitiva cu ajutorul panourilor de administrare implementate de echipa noastra de programatori. La livrarea magazinului virtual veti primi ghid de utilizare in cadrul caruia se va enumera pas cu pas fiecare etapa necesara spre utilizarea acestui panou de administrare.

Pe langa flexibilitatea si independenta oferite de panoul de administrare, programatorii nostri vin in intampinarea dumneavoastra cu oferte promotionale de creare magazin online la preturi si termene de executie extrem de atractive. Astfel contractand un pachet de realizare magazin virtual veti putea beneficia de executia acestuia in doar 5 zile lucratoare iar oferta de pret este de doar 290 Euro (*oferta de pret valabila in cursul acestei zile).

Inca din faza de proiectare magazinului online luam in considerare nevoile de optimizare pentru motoarele de cautare (ex. Google / Bing / Yahoo), pentru a ne asigura ca website-ul final va obtine o clasare buna in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese, in cazul contractarii serviciilor de optimizare si promovare SEO.

 

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A UNUI MAGAZIN VIRTUAL

Proiectam strategia de dezvoltare in cele mai minutioase detalii. Procesul de realizare aferent produsului final este unul interactiv. Vom comunica in permanenta cu beneficiarul contractor, scopul final fiind realizarea unui magazin virtual eficient care sa poata vinde inca din prima luna. Pachetele noastre profesionale de creare magazin virtual sunt dezvoltate de la zero in cadrul platformei Prestashop sau WooCommerce (WordPress) pe baza unor tehnologii moderne, complexe si verificate de proiectare.

 SEOADS  nu ofera doar un simplu serviciu de creare magazin online la preturi atractive. Principalul scop al companiei noastre este ca dupa finalizarea cu succes a proiectului web, clientul sa poata scoate profit din magazinul virtual dezvoltat. Astfel vom stabili parteneriate de lunga durata, sustenabile, dezvoltand impreuna afaceri de succes!

 

CREARE MAGAZIN ONLINE | MAGAZIN VIRTUAL LA CHEIE PENTRU AFACEREA TA

Atunci cand intentionezi sa iti deschizi o afacere in mediul online prin intermediul unui pachet de realizare magazin virtual trebuie sa iei in considerare doua aspecte importante daca inca te gandesti sa demarezi sau nu un proiect online:

 • Evolutia comertului online creste exponential de la an la an. Astfel cifra de afaceri anuala a tuturor magazinelor online din Romania a fost raportata  la aproximativ 1 miliard de Euro. La baza acestei cresteri importante sta utilizarea gadget-urilor cu extrem de mare usurinta atunci cand vine vorba despre comenzi online (telefoane mobile, tablete, ceasuri inteligente, laptop-uri, etc)
 • In mediul online poti vinde aproape orice produs sau serviciu. Afacerea ta va cunoaste o expansiune considerabila intr-un termen scurt fara costuri substantiale. Aceste costuri pot fi costuri reduse cu angajatii, costuri reduse de depozitare sau spatii de comercializare. De asemenea veti beneficia de un proces extrem de simplu de administrare. Clientii finali vor putea comanda intr-o maniera simplificata orice produs. Pentru comandare vor fi necesare doar datele necesare pentru transmiterea comenzii (date livrare, date facturare), urmand a selecta modalitatea de plata si transport.

In conditiile in care dispuneti deja de un magazin in varianta traditionala (fizica), alegerea unui pachet de creare magazin virtual este o solutie ideala de a stimula vanzarile investind doar o singura data echivalentul unui salariu de baza al unui lucrator comercial.

Acest proiect web de tip magazin online va simplifica considerabil operatiunile de comercializare a produselor (vanzare si logistica). Asadar daca inca nu desfasurati operatiuni de comert online sau compania dumneavoastra are vanzari scazute, un pachet de creare magazin online este solutia perfecta!

 

AFACEREA TA FIZICA LA URMATORUL NIVEL – MAGAZIN ONLINE!

Statisticile ne arata ca la fiecare 8 secunde un cetatea roman efectueaza o comanda in mediul online. Pentru a avea acces la aceasta plaja de clienti este necesar sa dispuneti de un magazin virtual. In cadrul acestui magazin online va trebui sa va publicati produsele si sa ajungeti la potentiali clienti pentru comenzi. Scaleaza-ti afacerea la urmatorul nivel printr-un pachet de realizare magazin virtual! Echipa de programatori SEOADS  va asigura pachete de servicii la preturi imbatabile. De asemenea beneficiati de o administrare intuitiva fara a necesita cunostinte de programare.

Un magazin online are capacitatea de a prelua comenzi 24 / 7. Astfel dumneavoastra nu va trebui sa fiti prezent la birou in momentul primirii comenzii online. In momentul finalizarii unei comenzi veti fi informat pe email, moment in care veti putea procesa cu usurinta solicitarea.

 

CREARE MAGAZIN ONLINE: SOLUTIA IDEALA PENTRU ORICE ANTREPRENOR DE SUCCES!

Dezvoltarea unui magazin online prin pachetul de realizare magazin virtual reprezinta solutia ideala pentru orice om de afaceri cu viziune. Scalarea afacerii fiind posibila intrucat in mediul online nu exista granite, avand posibilitatea comercializarii produselor oriunde in lume.

Ne dorim clienti fideli. Ne mandrim cu relatii de business de peste 14 ani. Acestia au ramas fideli datorita seriozitatii demonstrate de fiecare data. Promptitudinea cu care am tratat fiecare solicitare a dezvoltat o relatie de afaceri solida.

Portarea afacerii traditionale intr-un magazin online este precum evolutia de la un mic butic la o retea nationala de hypermarket-uri.

 

CE PRET ARE PACHETUL DE CREARE MAGAZIN ONLINE?

Pachetul de creare magazin online se bucura de un pret promotional in aceasta perioada. Venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de creare magazin virtual profesional. Acesta cuprinde toate optiunile necesare proiectarii, dezvoltarii si lansarii unei afaceri in mediul online. Pretul este de doar 290 Euro iar termenul de executie de doar 5 zile lucratoare. Vom prelua informatiile, le vom procesa pentru demara dezvoltarii si lansarii magazinului online la cele mai inalte standarde. Acum este momentul ca afacerea sa paseasca la urmatorul nivel prin pachetul promotional de creare magazin online!

REALIZARE SITE WEB – 0750 402 940

Realizare site web de prezentare

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,

Sunteti in cautare de realizare site web de prezentare sau creare site web profesional? Va aflati in locul potrivit! Venim in intampinarea tuturor clientilor cu o experienta considerabila de peste 18 ani in mediul online. Ne mandrim cu peste 1580 proiecte de creare websitecreare magazin online si creare aplicatii custom finalizate cu succes.

Oferim servicii profesionale de realizare website de prezentare adaptate nevoilor companiei dumneavoastra. Fiecare site web realizat de SEOADS  este proiectat cu scopul de a vinde. Principalele obiective pe care le urmarim in faza de proiectare sunt:

 • Interfata intuitiva si eficienta pentru clientii afacerii dumneavoastra;
 • Redactarea textelor din interiorul website-ului intr-o maniera cat mai clara si usor de inteles
 • Design grafic cu impact vizual ridicat adaptat fiecarui tip de afacere
 • Arhitectura meniului website-ului usor de utilizat

Fiecare site web de prezentare realizat de compania noastra va dispune de panou de administrare protejat cu utilizator si parola. Prin prisma acestui panou de administrare veti putea interveni asupra informatiilor foto / text din interiorul website-ului. Site-ul web va fi realizat in baza tehnologiilor de ultima generatie cum ar fi JavaScript, MySQL, PHP, HTML5, CSS3, Angular sau React.

 

CE CONTINE OFERTA DE REALIZARE SITE WEB?

Alegand sa beneficiate de actuala oferta de realizare site web de prezentare veti primi urmatoarele optiuni:

 • Design web personalizat specificului activitatii desfasurate
 • Design grafic responsive (capacitate de adaptare a website-ului in functie de tipul dispozitivului cu care este accesat – ex. Telefon, Tableta, Laptop, Computer)
 • Panou de administrare a website-ului securizat cu utilizator si parola de acces in cadrul caruia veti putea efectua urmatoarele operatiuni:
  • Adaugare sau editare articole in cadrul sectiunii blog
  • Adaugare sau editare pagini statice in cadrul website-ului
  • Sistem de administrare utilizatori autorizati in panoul de administrare
  • Sistem de administrare imagini (biblioteca foto)
  • Vizualizare statistici detaliate de accesare
 • Conformitate GDPR – integrare elemente GDPR in cadrul platformei precum avertisment de utilizare cookies, politica de confidentialitate, informare GDPR, definitii cookies
 • Posibilitate de integrare BLOG (la cerere)
 • Integrare sistem de comunicare instant (chat) cu clientii prezenti in cadrul website-ului (WhatsApp, LiveChat sau Facebook Messenger)
 • Integrare sistem de tip slider in cadrul primei pagini aferente site-ului web.
 • Portofoliu imagini / Galerie foto cu proiectele web executate de compania dumneavoastra (la cerere)
 • Formular online de solicitare oferta care va permite potentialilor client sa solicite oferta personalizata de pret in baza completarii campurilor necesare intocmirii acesteia.
 • Inscriere afacere in cadrul Google Maps (Google My Business) si configurarea locatiei Google My Business professional
 • Pachet Social Media Premium: include inregistrarea paginii de Facebook si configurarea acesteia, configurarea paginii de Instagram aferente afacerii dumneavoastra si configurarea unui canal de Youtube in care se va publica videoclipul publicitar efectuat in cadrul ofertei de realizere site web
 • Instalare si configurare certificate de securitate SSL pentru site-ul web comandat, gratuit 12 luni
 • Domeniu web cu extensia .RO gratuit timp de 12 luni (de forma www.numewebsite.ro)
 • Pachet de gazduire website gratuit timp de 12 luni
 • Garantie de buna functionare aferenta website-ului de 12 luni (mentenanta tehnica inclusa)

 

ALTE BENEFICII INCLUSE IN OFERTA DE REALIZARE SITE WEB

 • Buton de apelare rapida integrat in interfata mobila
 • Integrare Google Analytics in vederea monitorizarii statisticilor de accesare
 • Sistem antivirus + sistem firewall pentru securitatea datelor si protectia website-ului
 • Casute de email personalizate de forma iftode@numewebsite.ro
 • Dezvoltare logo in format grafic (JPG)
 • Integrare harta de localizare a adresei punctului de lucru sau a sediului social
 • Formular de contact cu trimitere a mesajului pe adresa de email
 • Formular de solicitare oferta cu trimitere a mesajului pe adresa de email.
 • Optimizare SEO: Asigurare plan indexare site in cadrul motorului de cautare Google Romania

 

REALIZARE WEBSITE IN DOAR 5 ZILE LUCRATOARE

Termenele reprezinta un aspect extreme de important atunci cand ne referim la afaceri. De aceea venim in sprijinul tuturor clientilor care aleg sa beneficieze de oferta de realizare site web prezentata mai sus de un termen de executie scazut. Indiferent ca veti alege un site web de prezentare sau un website profesional (mai complex), termenul de executie va ramane de doar 5 zile lucratoare. Suntem gata sa mobilizam cele doua echipe de programatori colaboratori (formate din 9 programatori fiecare) in vederea realizarii site-ului web contractat.

 

VITEZA DE INCARCARE RAPIDA PENTRU SITE-UL WEB

Va invitam sa le oferiti clientilor companiei dumneavoastra o experienta unica inca de la primul impact cu site-ul web. Viteza de incarcare rapida a website-ului poate determina un potential client sa efectueze o comanda mult mai rapid. Principalul motiv care il va determina sa faca acest lucru este aflarea informatiilor de care are nevoie. In conditiile in care un potential client navigheaza in cadrul unui site web care se incarca greoi, acesta va parasi garantat pagina web.

Din acest motiv ne asiguram ca fiecare proiect web   respecta toate standardele care se impun pentru o prezenta online de succes.

DE CE SA ALEGI  CREARE SITE DE PREZENTARE ?

Fiecare pachet de creare website de prezentare realizat de SEOADS  este complet administrabil. In acest sens veti avea control deplin asupra informatiilor existente in cadrul site-ului web, avand posibilitate de editare a materialelor foto/text extrem de intuitiv. Un alt motiv pentru a alege sa lucrati cu noi este oferta de realizare site prezentata mai sus care vine in sprijinul dumneavoastra cu toate optiunile necesare pentru proiectarea, realizarea si lansarea website-ului in mediul online.

De asemenea alegand sa lucrati cu SEOADS  veti beneficia de intreaga experienta in realizare site web acumulata pe parcursul desfasurarii a 18 ani de activitate atat in Romania cat si in restul lumii.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE REALIZARE WEBSITE

CAT COSTA UN SITE WEB?

creare site, creare site web, creare site de prezentare, creare site prezentare, creare site web pret, creare site web de prezentare, creare site pret, creare site wordpress, creare site bucuresti, creare site brasov, creare site ieftin, creare site web preturi, preturi creare site web, firma creare site, creare site magazin online, creare site web magazin online, creare site magazin online, creare site avocat, creare si gazduire site web, creare site iasi, creare site uri, creare site turism, creare site primarie, Creare site profesional, Creare site firma, Firme creare site uri, Pret creare site web, Oferta creare site web, creare site-uri web profesionale, creare site uri web profesionale,
https://seoads.ro/creare-site-web

Oferta de creare site web valabila pana la finalul acestei luni va ofera posibilitatea achizitionarii unui pachet de realizare site complet la doar 250 Euro. Pachetul include toate elementele necesare pentru proiectarea, executia si lansarea unui site web in mediul online.

CAT DE REPEDE POATE FI REALIZAT UN SITE WEB?

In medie, un website de prezentare dezvoltat in cadrul departamentului tehnic SEOADS  , este executat in 5 zile lucratoare. Acest termen poate varia de la caz la caz in functie de complexitatea doleantelor fiecarui client in raport cu pachetul de creare site web contractat.

CE INFORMATII VA TREBUI SA FURNIZEZ PENTRU VIITORUL WEBSITE ?

La demararea dezvoltarii site-ului web vom avea nevoie de anumite informatii in functie de specificul fiecarei activitati, materiale foto / text aferente sectiunilor din cadrul site-ului web si suport pe partea de modificari ulterioare. Restul operatiunilor vor ramane in grija programatorilor nostri !

CE FEL DE PLATFORME UTILIZATI IN REALIZAREA SITE-ULUI ?

Utilizand platforme CMS (Content Management System) reusim sa reducem costurile viitoare pentru dumneavoastra dar totodata sa va oferim si un sistem intuitiv de administrare continut. Pentru website-uri de prezentare utilizam WordPress insa la cererea clientilor putem dezvolta si platforme custom.

DISPUNETI DE SERVICII DE COPYWRITING ?

Desigur, in cadrul companiei noastre veti gasi tot suportul necesar indiferent de tipul serviciului online pe care il cautati. Redactarea textelor de prezentare a companiei sau a serviciilor/produselor comercializate sunt cuprinse in cadrul ofertei de creare site web prezentate mai sus.

SITE-UL WEB VA FI FULLY RESPONSIVE ?

Fiecare website dezvoltat de SEOADS  este adaptabil oricarui tip de dispozitiv indiferent ca este vorba despre un simplu telefon mobil, tableta, laptop, PC sau Smart TV. Astfel afisarea informatiilor prezente in website va fi efectuata intr-o maniera estetica si cu o viteza de incarcare rapida.

CUM DEMARAM REALIZAREA UNUI SITE WEB ?

Demararea unei colaborari pentru realizarea unui site web se va efectua in urma completarii formularului de solicitare oferta creare site web de prezentare sau creare website profesional urmand ca in maxim 20 minute sa fiti contactat de catre consilierul SEOADS  care va oferi tot suportul necesar.

CE PERIOADA DE GARANTIE PRIMESC IN URMA REALIZARII SITE-ULUI WEB?

De regula companiile din mediul online vor oferi o garantie de executie de doar 30 zile. SEOADS acorda o garantie premium de 12 luni fiecarui website realizat. Astfel, in cazul aparitiei unei potentiale erori sau daca aveti dificultati in administrarea platformei puteti conta pe echipa noastra

VOI PRIMI UN MANUAL DE UTILIZARE AL SITE-ULUI WEB ?

Desigur! Oferim fiecarui client in parte un manual de utilizare al panoului de administrare aferent site-ului web dezvoltat. Astfel va cunoaste toate functiile panoului de administrare si cum le va putea utiliza mai bine in vederea generarii vanzarilor online prin prisma pachetului de realizare site web contractat.

 
 

Creare Site Bucuresti – 0750 402 940

Realizare site web Bucuresti si creare website Ilfov

Crearea unui Site Web  reprezinta alegerea ideala pentru crearea website-ului companiei dumneavoastra. Oferim o paleta diversificata de servicii web design atat pentru Bucuresti cat si pentru restul judetelor din Romania. Venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi competitive pentru realizare site webcreare magazin onlinepromovare si optimizare SEO si multe alte servicii profesionale de web design si web development, precum:

IMPORTANTA PREZENTEI ONLINE PRIN INTERMEDIUL UNUI PACHET DE REALIZARE WEBSITE

Este importanta prezenta online prin intermediul unui pachet de realizare site web in Bucuresti si in restul Romaniei? Absolut! Existenta unui site web este indispensabila in vremurile actuale. Avem nevoie de un website profesional dezvoltat de o companie experimentata pentru a putea vinde in mediul online. Pe parcursul dezvoltarii unui website se tine cont nu doar de realizarea propriu-siza a unui site web ci si de alte aspecte de marketing, coloristica, arhitectura meniu de navigare, viteza de incarcare si multe alte aspecte care sunt cuprinse in pachetul de realizare site web Bucuresti prezentat mai jos.

Un procent semnificativ de potentiali clienti (peste 80%) efectueaza cautari in mediul online, contractand servicii sau produse. Astfel din acestia peste 90% vor accesa primele 3 pozitii prezente in Google la tastarea unui cuvant cheie. Ajungand pe site-ul web aferent companiei dumneavoastra fie vor contacta telefonic departamentul comercial fie vor comanda prin intermediul adresei de email.

Din acest motiv optimizarea SEO este imperios necesara pentru un site web aferent unei afaceri online. Din acest motiv, pachetul de realizare site web Bucuresti cuprinde elementele de baza aferente optimizarii SEO.

Un site web bine dezvoltat va lucra pentru afacerea dumneavoastra 24/7 prezentand clientilor informatii utile. In acest sens veti fi scutit de telefoanele plictisitoare cu intrebari repetitive.

PRETURI CREARE SITE WEB BUCURESTI

 SEOADS  ofera o gama diversificata de preturi pentru pachetele de creare site web Bucuresti, adaptand complexitatea pachetelor de creare website in functie de bugetul de care dispune clientul. Astfel venim in intampinarea dumneavoastra atat cu solutii de realizare site ieftine (mai accesibile) dar si cu pachete de creare site profesionale atat pentru Bucuresti cat si pentru alte judete din Romania.

Oferim clientilor nostri garantia ca nu practicam taxe ascunse. Orice cost perceput atat pe pachetul de creare website Bucuresti cat si pentru alte optiuni contractate, costurile sunt la vedere, trecute in contract. Strategia de afaceri abordata din 2004 pana in prezent consta in dezvoltarea relatiilor de lunga durata. Astfel, ne mandrim cu clienti care se afla in portofoliul nostru de peste 14 ani. Calitatea, seriozitatea, promptitudinea si dedicarea totala stau la baza succesului nostru in mediul online.

CAT COSTA UN PACHET DE REALIZARE WEBSITE?

Care este pretul unui site web? Pachetul de realizare website Bucuresti conceput de colegii nostri pentru companii mici si mijlocii are un cost de doar 250 Euro (pret promotional) iar termenul de executie este de doar 5 zile lucratoare.

Ce cuprinde acest pachet de creare site Bucuresti?

 • domeniu web .RO oferit gratuit timp de 12 luni;
 • gazduire website oferita gratuit timp de 12 luni
 • numar de pagini NELIMITAT!
 • Design grafic responsive (adaptare automata pentru orice tip de dispozitiv mobil sau tableta)
 • Galerie foto
 • Dezvoltare sigla in format grafic (jpg)
 • Asigurare indexare site web pe Google
 • Sistem de Chat online (Chat / WhatsApp / Facebook messenger)
 • Integrare Google Analytics
 • Implementare sectiune Blog
 • Montaj profesional video pentru spot publicitar care va fi publicat pe Youtube
 • Panou de administrare protejat cu utilizator si parola din cadrul caruia veti putea efectua editari in continutul foto/video aferent website-ului
 • Inregistrare locatie pe Google Maps / Google Business
 • Formular de solicitare oferta online cu trimitere direct pe email
 • Posibilitate integrare sistem de traducere automatizat in orice limba internationala
 • Conformitate GDPR (politica de confidentilaitate+avertisment cookies)
 • Instalare certificat de securitate SSL cu o valabilitate de 12 luni si posibilitate de prelungire gratuita ulterior
 • Garantie pachet de realizare site web Bucuresti de 12 luni prin intermediul careia vom asigura buna functionare a website-ului
 • Termenul de executie pentru fiecare site web dezvoltat este de doar 5 zile lucratoare.

 SERVICIUL DE REALIZARE SITE 

Indiferent ca te afli in Bucuresti sau Ilfov, noi vom prelua solicitarile de realizare site web cu promptitudine. Oferim servicii de creare website atat in Bucuresti (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 si Sector 6) dar si in Ilfov (Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Snagov, Pantelimon, Popesti-Leordeni sau Voluntari)

Experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii de realizare site, creare magazine online sau a portalurilor web ne ofera posibilitatea de a oferi servicii web design Ilfov si web design Bucuresti de cea mai inalta calitate.

Principala misiune a companiei noastre este a dezvolta experiente web interactive clientilor nostri dar si clientilor dumneavoastra in egala masura, avand ca scop inspirarea si impactarea acestora. Modalitatea noastra de lucru in raport cu clietnii nostri pentru realizarea site-urilor se desfasoara printr-un proces personalizat inca din faza incipienta de dezvoltare a website-ului pana la sfârșitul dezvoltarii website-ului companiei dumneavoastra, garantand satisfactia totala a clientilor nostri pentru orice pachet de realizare site web Bucuresti contractat!